Gå til hoved-indhold
Havne
Visens Skib på Vejle Lystbådehavn. Foto: Visens Skib

Op mod 800 synger med, når Visens Skib går i havn - torsdag indledes det allersidste sommertogt

Er vejret godt og havnen stor, kan op mod 800 troppe op, når sangerne på Visens Skib stemmer for - i år for sidste gang. Togtet starter torsdag den 30. juni i Ebeltoft og afsluttes ved Knebelbro.

Af Sara Sulkjær |

En æra er ved at være forbi. Siden 2000 har frivillige på Visens Skib med sang og god musik skabt glæde på de danske sommerhavne.

Den 30. juli spiller de for sidste gang. Det sker i Knebelbro efter en lang sommermåned, der har budt på 30 koncerter i sommerlandet.

Mellem 50 og 800 gæster

Det er ikke et fåtal, som sangerne på Visens Skib gennem årene har underholdt. Op mod 800 nysgerrige lytter med, når besætningen spiller op til sang:

- Koncerterne kan erfaringsmæssigt tiltrække mellem 50 og 800 tilhørere afhængigt af havnens opland, og hvordan det strålende danske sommervejr arter sig på den enkelte aften, forklarer arrangørerne fra Visens Skib i en pressemeddelelse og uddyber:

- Vi glæder os meget til at underholde glade tilhørere på havnen i den blå time - fra 20:00 til ca. 21:30 - under forudsætning af, at båden kan nå frem, og lydanlægget kan holdes tørt.

Husk tæppe og paraply

For tilskuerne er det gratis at lytte til tonerne fra den danske sangskat. Derfor står gæsterne selv for komforten undervejs: 

- Vi opfordrer tilhørere til at medbringe noget at sidde på og gerne tæpper og paraplyer, hvis det strålende danske sommervejr virker lidt lumsk, påpeger arrangørerne.

Se programmet for sommertogtet herunder:

content-loader
content-loader
content-loader