Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Henrik Jørgensen, der er med i udstillingsledelsen, synes det er fair med betaling ved indgangen da udstillingen har en masse at byde på. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Thomas Bergonel er Topdanmarks nye afdelingschef. - Vi havde stor succes med vores løkkehjul og fik talt med mange sejlere. Men det var også godt at få talt med folk fra bådbranchen. Vi synes derfor det har været en god bådudstilling, siger han til minbaad.dk.
Kort Nyt
Jakob Siim fra Siim Både i Them ved Silkeborg, har haft et par forrygende år og med store plusser på resultatsiden. I Ishøj havde han også en del både med, herunder den svenske bådtype, Nimbus, som han også solgte godt af. - Vi har solgt både her på messen og der er blevet lagt depositum for bådkøbene, sagde Siim, der havde det store smil på.
Kort Nyt
Thomas Paaske, ejer af Premium Både fra Ringsted, havde en del både med og fik også solgt på messen i Ishøj. Især solgt Oceanmaster godt. - Vi har et købt et stort lager hjem af både, sagde Paaske, der havde champagne til sine kunder.

Betaling ved indgang og regn kostede måske færre besøg på Copenhagen Boat Show - 15.613 var i Ishøj

Copenhagen Boat Show 2021 havde publikumsrekord på 21.630 besøgende, men i 2022 dalede besøgstallet trods ekstra åbent om torsdagen, men i år var der indført betaling ved indgangen. - Vi er meget glade og tilfredse, siger Henrik Jørgensen fra udstillingsteamet i Ishøj.

Af Troels Lykke |

Copenhagen Boat Show 2021 har bidt sig fast og kører nu år efter år, dog med pause under corona. Sidste år var med publikumsrekord på 21.630 besøgende, hvor der var åbent fredag, lørdag og søndag.

Denne gang var der allerede åbent om torsdagen, hvilket ikke helt så mange havde opdaget, i hvert fald var der få besøg denne torsdag, kunne vi konstatere også efter vi havde talt med en del udstillere.

Men flere bådhandlere var godt tilfredse med den ekstra torsdag, her kunne de holde møder i mere fred og ro, ikke mindst fordi der var åbent helt til klokken 20 om aftenen.

Massiv regn torsdag

Men selv over fire dage kom besøgstallet ikke op over 20.000, faktisk var der kun 15.613 besøgende på den flydende bådudstilling i Ishøj i 2022.

Man var da også, modsat 2021, massiv regn lørdag, det klarede dog op om eftermiddagen. 

Henrik Jørgensen fra Tempo Huset, der står for udstillingen, fortæller til minbaad.dk, at han føler at det er naturligt at man tager penge for at komme på en udstilling. Online-billetter kostede 60 kroner og 80 kroner ved indgangen for voksne. 

Henrik Jørgensen synes også besøgstallet, vejret taget i betragtning.

- Vi er meget glade og tilfredse med besøgstallet, især når vi tænker på den megen regn vi havde om lørdagen, siger han.

Mange motorbåde - få sejlbåde

Minbaad.dk var også på udstillingen og mødte sejlmagere, riggere, bådværfter, forsikringsselskaber, udstyrsforhandlere af alverdens slags og et hav af mindre motorbåde, men også Princess, der havde en flydende stand med kæmpe mini-superyachts op til 72 fod, men vi savnede lidt flere sejlbåde denne gang, udover de 5-6 både med mærker fra X-Yachts, Grand Soleil, Nordship og Faurby som vi så.

Michael Floor fra Floor Yachts i Randers havde blandt andet en Grand Soleil 44 med i Ishøj. 

- Vi fik gode kontakter og vist hvad en Grand Soleil 44 kan, vi fik meget ros for bådens design. Vi havde især gode møder torsdag og fredag, hvor der var seriøse kunder på båden, siger Floor.

Nogle bådforhandlere ønsker gratis adgang

Med de til tider færre besøg var der denne gang god plads i madteltet, her kom vi til med det samme.

Nogle af de mindre motorbåde-forhandlere, vi talte med, så gerne fortsat gratis adgang til udstillingen, omvendt synes de også som de fleste vi talte med, at man godt kan betale 60 kroner for at komme på en udstilling.

content-loader
content-loader
content-loader