Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Lørdag var der flere kilometer kø for at komme ind og se Copenhagen Boat Show 2021 i Ishøj. Foto: Henrik Jørgensen
Kort Nyt
Anne-Marie Rindom modtog 25.000 kroner fra Danboat for sin OL-guldmedalje. Fotos: Mogens Hansen
Kort Nyt
X-Yachts var der også. Foto: Henrik Jørgensen
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Copenhagen Boat Show 2021 var med publikumsrekord på 21.630 besøgende

Den flydende bådudstilling var hjulpet af solskin, optimisme hos købere og sælgere og et kæmpe opsparet behov for en bådudstilling, så besøgstallet blev slået med få hundrede. Udstillingen peakede lørdag, da den populære OL-guldvinder Anne-Marie Rindom modtog Danboat-prisen.

Af Troels Lykke |

21.630 besøgende lagde vejen forbi Boat Show 2021. Besøgstallene var fordelt med 3.699 fredag, 9.626 lørdag og 8.316 besøg søndag.

Tallene er opgjort via de besøgendes mobil, der automatisk blev registreret, når man kom ind på Ishøj havn.

Et opsparet behov

Målt på køen lørdag passer de høje tal i den grad. Minbaad.dk var på udstillingen lørdag og søndag, og her var der virkelig pres på de lidt smalle broer.

Man gik meget tæt, og broerne lå skævt i vandet, så Minbaad.dk krydser fingre for, at over 70 procent af danskerne er vaccineret mod corona. Noget, der netop aflyste udstillingen i 2020.

Behovet for at komme på udstilling var dermed skabt:

- Der er jo tale om et stort opsparet behov for at komme på udstilling, derfor ser vi så mange hernede. Samtidig vil folk jo købe både under corona, forklarer Gert Sørensen, der er med i udstillingsledelsen sammen med Henrik Jørgensen og Kim Hansen fra Tempohuset på Ishøj Havn.

Udsolgt både og forsinkede leveringer

Forhandlerne smiler, for de har aldrig solgt bedre end nu.

Mange har totalt udsolgt, og nogle blev da også væk af denne grund. Det blev også fortalt, at både Raymarine, Garmin og alle andre instrument-forhandlere,mangler chips til visse modeller.

- Du skal derfor bestille kortplotter nu, især 9 tommer-modellerne, hvis du skal have dem til foråret, fortalte en Raymarine-sælger til Minbaad.dk.

Rindom et klart hit

Det store hit var, da Anne-Marie Rindom fik Danboat-prisen på 25.000 kroner for sin fantastiske OL-guldmedale, hvorefter hun gav underskrifter på Bådmagasinets stand. Rindom er umådeligt populær og blev da også interviewet af Emil fra Beha-familien.

Også Bubber blev interviewet søndag på scenen. Det var dog ikke med samme interesse som for Rindom, hvor hele havnen var fyldt op.

Den flydende bådudstilling er kommet for at blive, og forhandlere er tilmed glade for, at de kan sejle deres både til udstillingen. Noget, der sparer dem for ofte flere hundrede tusinde kroner i forhold til, hvis bådene skal transporteres på land.

content-loader
content-loader
content-loader