Gå til hoved-indhold
Tur
Thomas Veber på vej mod Middelhavet i sin 17 fod lange motorbåd. Foto: Thomas Veber

Sejl til Middelhavet uden penge eller tid - Thomas Veber giver opskriften i ny bog

Kan man sejle ud i verden, selvom man sidder fast i hamsterhjulet og har både job, huslån og familie, som kræver al opmærksomhed? Thomas Veber fandt løsningen. Den 9. februar udkommer bogen "Den sidste idiot er ikke født endnu" - og du er inviteret med til lancering og foredrag i Kastrup.

Af Sara Sulkjær |

Drømmen om at sejle ud i verden rev i Thomas Veber - men med job, huslån og familie føltes det umuligt at udleve drømmen om at sejle til Middelhavet. Kan man i det hele taget få et sejlereventyr uden at have flere hundrede tusind kroner på kontoen?

Thomas Veber bestemte sig for at undersøge sagen. Med et lavt budget i en 17-fods båd satte han kurs mod sejlereventyret:

- Folk hånede mig på sociale medier. "Den sidste idiot er ikke født endnu,” sagde de.

Eventyr i en almindelig hverdag

I en halvåben motorbåd fra 70’erne, købt for 20.000 kroner, sejlede den Ærø-fødte familiefar ned gennem Europas floder og kanaler på jagt efter eventyret.

- Det var fantastisk, da jeg sejlede ud og ankrede ved nogle franske Middelhavsøer. Jeg kom på langturssejlads uden at opsige mit job eller true familiens økonomi, forklarer Thomas Veber leende.

Ved at tage turen i tre etaper sammen med skiftevis sin kusine, sin 14-årige teenagesøn og en ven kunne projektet lade sig gøre i en helt almindelig hverdag.

Bogreception med gratis foredrag

I sommer nåede eventyreren sit endemål i det blanke Middelhav - og nu, den 9. februar udkommer bogen "Den sidste idiot er ikke født endnu - til Middelhavet i en 17 fods båd".

Her fortæller Thomas Veber indlevende om de store oplevelser, som findes på Europas floder og kanaler.

Det er en underholdende og humoristisk bog, som både er for dem, der vil have et eventyr hjemme fra sofaen, men også for dem, som selv vil gøre en lignende rejse - også selvom det er i en større båd.

Bogen lanceres onsdag den 9. februar kl. 17.30 hos Hellers Yachtværft, Kastrup Strandpark 9, 2770 Kastrup, hvor også et underholdende og gratis foredrag med forfatteren er på menukortet.

For 279,00 kr. kan du forudbestille den 268 sider lange bog hos Ocean Dream-forlaget her.

content-loader
content-loader
content-loader