Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hans Christian Heide Erbs er tidligere Nordisk Mester i Albin Express. Arkivfoto

Scan-kap 99-sejler H.C. Erbs skal sælge OneSails i Vejle

Tidligere dansk mester i Albin Express og trompetist, Hans Christian Heide Erbs, har allieret sig med OneSails, der udvider med afdeling i Vejle. Målet er at sælge sejl til erfarne såvel som nye sejlere.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Musiker, Scan-kap 99-sejler... Og nu OneSails-forhandler. Hans Christian Heide Erbs kan nu føje endnu en titel til CV'et:

- Med base i det smukke Vejle bringer Hans Christian en passion for sejlads og en imponerende ekspertise inden for sejlteknologi til vores voksende fællesskab af dedikerede sejlere, fortæller OneSails i en pressemeddelelse.

Bred erfaring fra kap-banen

Det er en erfaren sejler, OneSails har hevet ombord. Hans Christian Heide Erbs har en lang historie inden for sejlsporten, hvor han gennem årene har opbygget en solid viden om sejl og sejlteknologi.

I flere år har Erbs gjort sig på Express-banen, hvor han blandt andet er kåret til Nordisk Mester, mens han de senere år har kastet sig over Scan-kap 99'eren.

De mange år på kap-banen har givet OneSails' nye samarbejdspartner en bred erfaring og dedikation til kvalitetssejl og ydelser, hvilket har banet vejen til Erb's nye stilling i Vejle:

- Som en dedikeret forhandler for OneSails er Hans Christian engageret i at levere sejl af højeste kvalitet og yde den bedst mulige service til sejlentusiaster i Vejle og det omkringliggende område. Hans ekspertise strækker sig over forskellige typer sejl og sejlkonfigurationer, og han er klar til at hjælpe sejlere med at finde den optimale løsning til deres individuelle behov, lover OneSails.

Erfarne og nybegyndere

Det er ikke kun de garvede kapsejlere, der kan få glæde af et besøg hos Hans Christian Erbs. Også nye sejlere bliver taget godt imod på kontoeret i Vejle:

- Uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder vil Hans Christian byde dig velkommen med åbne arme og dele sin passion for sejlads, understreger OneSail og afslutter:

- Vi ser frem til at sejle ind i en succesfuld fremtid sammen med Hans Christian Heide Erbs som en vigtig partner i OneSails-familien. Velkommen ombord.

OneSails v. Hans Christian Heide Erbs 

Sdr. Villavej
7100 Vejle

hcerbs@onesails.dk

content-loader
content-loader
content-loader