Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den nytænkende støvle fra ZHIK er perfekt til alle slags sejladser. Foto: ZHIK

ZHIK genopfinder den vandtætte støvle - Seaboot 700 og vinder prestigefuld DAME Award

Zhik-støvlen er ekstremt let og med et fleksibelt design. Dette giver støvlen en smidighed som et par sneakers. I samarbejde med Soles by Michelin og eVent® Fabrics har støvlen fået en speciel gummisål, der sikrer et fast greb. I Amsterdam i november fik støvlen en fornem pris.

Af Anna Brinch |

Den nyeste nyhed fra ZHIK er "Seaboot 700" der genopfinder den vandtætte sejler støvle. Det ekstremt lette og fleksible design giver dig en sneakers følelse og manøvredygtighed samtidig med, at det fuldstændigt beskytter dine fødder mod vejrelementerne.

Støvlen er fremstillet i samarbejde med Soles by Michelin® og eVent® Fabrics, som kombinerer Seaboot 700 cutting-edge forskning i en elegant præstationsstøvle.

Den er letvægt og fleksibel med kun 500 gram pr. støvle, hvilket giver den smidighed, følelse og komfort som en moderne træningssko. Støvlen er foret med den åndbare eVent® eVprotective-membran. Dermed kan varme og sved slippe ud, samtidig med at det forbliver vandtæt og beskyttende.

Godt greb på underlaget

I samarbejde med Michelin® er der blevet sikret en specielt formuleret gummisål, der har et enestående greb under alle forhold. 

- De var meget tørre, behagelige og klarede sig igennem nogle ret så utilgivelige forhold. Jeg er fan af dem og vil helt sikkert have dem med ombord til næste løb, fortæller James Harayda, en Offshore Ocean Racer til bådpressen. 

Et hurtigt snøresystem gør det nemt at tage støvlen på, mens den holdbar gaiter med lynlås og ydermateriale af rip-stop sikrer sejlerbukserne og forhindrer vand i at trænge ind.

Udsalgsprisen på støvlen er 2.998 kr.

Mere information: www.zip-it.dk

content-loader
content-loader
content-loader