Gå til hoved-indhold
Udstyr
De danske landsholdssejlere har i flere år dystet i neoprendragter fra Zhik. Foto: Søren Wiegand

Når OL-atleten hopper i Zhik-dragten, er det en fordel for den almene jollesejler

Zhiks samarbejde med elitesejlerne smitter af på den lokale klubsejler, der kan trække topmoderne sejlertøj over hovedet. Zhiks sommer-serie, som anvendes af størstedelen af sejlerne ved OL i Japan, er med 1 mm neopren og forstærkninger de rette steder.

Af Sara Sulkjær |

Når verdens bedste jollesejlere fra hele verden til sommer tørner sammen i Tokyo, vil en stor del bære de karakteriske Zhik-bogstaver på neoprendragterne. Noget, der ikke blot kommer OL-deltagerne, men også den lokale klubsejler til hjælp: 

- Det tætte samarbejde mellem elitesejlere og ZHIK sikrer, at vi altid leverer de optimale produkter til alle former for jollesejlads, om du sejler Finnjolle eller på foils i en Nacra, forklarer Zhik-agent i Danmark, Mads Bruun-Larsen.

Let og smidig

Også det danske sejlerlandsholdshold har taget Zhiks todelte sommerserie til sig. En serie, der består af en X- og V-linje, som er designet i en 3D-kropssyet facon og med ekstra forstærkninger på knæ og bag: 

- Landsholdet bruger denne serie fra Zhik, fordi den er let og meget smidig med 4-vejs stretch, har forstærkninger de rette steder og er med formsyede ben og arme for bedre bevægelsesfrihed, hvilket sikrer en øget præstation på kapsejladsbanerne, påpeger Mads Bruun-Larsen og tilføjer, at serien ligeledes er syet flatlock-syninger, så intet irriterer mod huden.

De fem produkter, som serien består af, er alle fremstillet i 1 mm neopren, hvor X-linjen dog har en varmeeffekt svarende til et 2 mm neoprenlag. 

Microfleece-serien består af:
• Skiff-underdel til herrer og damer (V-linjen 1300,00 kr., X-linjen 1900,00 kr.)

• Bukser uden seler, kun i V-linjen (1000,00 kr.)

• Shorts, kun i V-linjen (750,00 kr.)

• Hiker-pants, kun i V-linjen (2000,00 kr.)

• Top med lange ærmer (V-linjen 1000,00 kr., X-linjen 1400,00 kr.)

Produkterne forhandles i Danmark af ShipShape, Winner Optimist og Aarhus Sea Shop.

content-loader
content-loader
content-loader