Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
I Spanien kom sejlbåden Starfighter tæt på et fragtskib under kapsejladsen XXV University of Oviedo Regatta. Foto: Félix González Muñiz

Flere spektakulære billeder er blandt de nominerede til Årets Sejlsportsfoto 2023

Fotografer fra hele verden har indsendt deres bedste fotos i jagten på den eftertragtede titel, Mirabaud Yacht Racing Image. En titel, der kroner årets bedste fotos fra sejlsportens verden. 80 fotos er udvalgt. Du kan være med til at kåre vinderen i publikum-kategorien.

Af Sara Sulkjær Hansen |

De kan noget særligt. Sejlsportsfotograferne. Det står klart, når de 80 udvalgte fotos i årets Mirabaud Yacht Racing Image aflægges et visit.

Mens bølgerne bruser, og kapsejladsen er på sit højeste, formår de dygtige fotografer at skabe spektakulære fotos, der med al tydelighed viser sejlsportens alsidighed.

Katamaran i dramatisk kæntring

En alsidighed, der har udmøntet sig i de 80 unikke fotos, der er med i kapløbet om de i alt tre titler, som er på højkant i konkurrencen.

En 35-fods katamaran fanget i en dramatisk kæntring, en ung 29'er-sejlere i trapezen og en sejlbåd foruroligende nær et fragtskib. Listen er lang, når de mange motiver på konkurrencens fotos skal gøres op.

Hvilke af motiverne og fotografierne, der er de bedste, afgøres på den hollandske Metstrade-messe den 16. november 2023, hvor vinderne afsløres ved et award-show.

De tre kategorier

Mirabaud Yacht Racing Image: En international jury udpeger vinderen

Delegates Award: De delegerede på World Sailings konference og de besøgende på den hollandske sejlsportsmesse Metstrade udvælger den vindende fotogaf

Public Award: Billedet, der har opnået flest stemmer fra offentligheden, hædres med titlen

Du kan se alle billederne og afgive din stemme i Public Award-kategorien her.

content-loader
content-loader
content-loader