Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De to virksomheder har arbejdet sammen i seks-syv år, hvor Svendborgsund Marine Service satte motorer på aluminiumsbådene fra værftet. Foto: Svenborg Yacht Værft

Svendborgsund Marine Service Aps har købt Svendborg Yacht Værft

Værftet har blandt andet leveret aluminiumsbåde til politiet i København og på Grønland blev. Firmaet blev stiftet i 1993, fortæller Fyns Amts Avis.

Af Troels Lykke |

Svendborgsund Marine Service Aps har købt Svenborg Yacht Værft fra stifteren, Teit Kjeldersgaard, ved en handel 1. oktober i fjor, skriver Fyns Amts Avis.

De to virksomheder har arbejdet sammen i seks-syv år, hvor Svendborgsund Marine Service satte motorer på aluminiumsbådene fra værftet.

Manglede plads

Og købet blev en realitet, da Søren og Martin Møller Andersen manglede plads i deres lokaler.

“Jamen, vi sad en dag og talte om, at jeg egentlig godt kunne bruge noget mere plads. Og så sagde Teit, at jeg kunne jo købe hans virksomhed og få værkstedet med i købet,” siger Søren Møller Andersen til Fyns Amts Avis

Nu er de nye ejere i færd med at flytte rundt på aktiviteterne, så værftet overtager Svendborgsund Marine Services lokaler, mens den overtagende virksomhed flytter den anden vej for at få bedre plads til vokseværket.

Svendborgsund Marine Service omsatte sidste år for 1,8 mio. kr. med et resultat før skat på godt en halv mio. kr., mens Svendborg Yacht Værft lå på omkring fem mio. kr.

Kilde: Fyns Amts Avis

content-loader
content-loader
content-loader