Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Axiom 2 Pro er udviklet med Raymarines eksklusive HydroTough™-belægning, som afviser vand for pålidelig touchskærmkontrol under alle forhold. PR

Axiom 2 Pro: Mest kraftfulde Axiom kortplotter, der er udviklet af Raymarine

Axiom 2 Pro leverer en flydende og yderst intuitiv navigationsoplevelse. Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt, lover Raymarine.

Af Troels Lykke |

Axiom 2 Pros nye alt-i-et display, der drives af det nyeste LightHouse 4-operativsystem, integreres i et avanceret Raymarine navigationsnetværk, der omfatter radar, autopilot og Lighthouse søkort samt termisk FLIR nattesynsteknologi.

Øjeblikkelig respons

Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt.

Axiom 2 Pro er udviklet med Raymarines eksklusive HydroTough™-belægning, som afviser vand for pålidelig touchskærmkontrol under alle forhold.

Brugere nyder også godt af brugerdefinerbare tastaturkontroller på tværs af alle størrelsesmodeller, herunder et udvalg af autopilotkontroller eller programmerbare knapper. Axiom 2 Pro S med indbygget High CHIRP sonar er designet til krydstogt med motorbåde og motorbådssejlere.

Designet til fiskere

Axiom 2 Pro RVM-modellen er designet til fiskere og har den helt nye indbyggede RealVision® MAX sonar. Denne førsteklasses sonar bygger på allerede stærk Raymarine-teknologi, der giver brugerne mulighed for at se dybere og med mere klarhed end nogensinde før.

Læs mere: www.raymarine.dk

content-loader
content-loader
content-loader