Gå til hoved-indhold
Udstyr
Jeanneau Yachts 55 er skabt til også at kunne sejle jorden rundt. PR-foto

Raymarine skal levere navigationsudstyr til den nye Jeanneau Yachts 55

Raymarines Axiom-udvalg af kortplottere kommer til at udgøre hjernen i bådens navigationsnetværk. Der bliver blandt andet touchskærmen Axiom+ og HybridTouch Axiom Pro kortplottere.

Af Troels Lykke |

Den udvalgte teknologi til Jeanneau Yachts 55 omfatter touchskærmen Axiom+ og HybridTouch Axiom Pro kortplottere der bruges ved hjælp af den nyeste Lighthouse 4 betjeningsplatform.

Med ekstremt læsbare IPS skærme, branchens bedste hastighed og understøttelse af hele udvalget af Raymarine navigationsløsninger, herunder radar, autopiloter, marinekameraer, AIS og VHF, har Axiom mulighed for at udvide brugeroplevelsen, fortæller Raymarine til minbaad.dk.

Raymarine elektronik lover et problemfrit netværk, der fuldt understøttes af en verdensomspændende supportbase gennem et globalt forhandlernetværk og fjernsupport med AnyDesk appen.

Axiom kortplottere vil danne rygraden 

Grégoire Outters, General Manager hos Raymarine, siger:

"Det er en glæde for Raymarine at samarbejde med Jeanneau brandet om at levere pålidelig elektronik til de nye Jeanneau Yachts 55. Vores Axiom kortplottere vil danne rygraden i et netværk, der kan udføre langt mere end navigation, hvis kunden ønsker det. Dette kan omfatte vores avancerede sonar, FLIR nattesyn, audio, vejropdateringer og en række apps fra tredjeparter." 

"Den nye Jeanneau Yachts 55 er en innovativ og alsidig båd designet til ubegrænset cruising" , siger Paul Blanc, administrerende direktør for Jeanneau, der importeres af Tempo Bådsalg i Ishøj.

Raymarine teknologi er tilgængelig på tværs af Groupe Beneteaus portefølje, herunder Jeanneau Sun Odyssey, Beneteau Oceanis og trawlerserien samt katamaranerne Lagoon og Excess.

content-loader
content-loader
content-loader