Gå til hoved-indhold
Udstyr
Det tyske firma 8beaufort fra Hamborg producerer sko og tasker, som er fremstillet af gamle brugte sejl, samt kasseret veste og rest materialer fra SECUMAR redningsveste.

Tyske 8beaufort bruger gamle sejl til deres sko - danske sejlere, sejlmagere og klubber hjælper i stor stil

Tyske 8beaufort som kom på det danske marked for et år siden har nu introduceret nye farver til deres bedst solgte style: Galapagos. Samt lavet den i en High Top version, som er blevet døbt OAK. 

Af Anna Brinch |

- 8beaufort er blevet modtaget fantastisk på det danske marked. Både hos sejlerne og i fashion markedet udtaler Mads Bruun-Larsen fra ZIP IT Agency som står bag brandet i Danmark. 

- Vi bliver nu også kontaktet af sejlere, sejlmager og ikke mindst flere sejlklubber, som ligger inde med gamle dacon sejl, som de gerne vil donere og se få et nyt liv, siger han.

En bæredygtig produktion 

Brugte sejl er netop grundmaterialet i 8beauforts sko, som produceres i Portugal på en sål af ren naturgummi. Skind fra lokale kvæg. Trim materialet som bruges til 8 tallerne er overskuds materiale fra SECUMARS produktion af redningsveste.  Så på den både går det hele op i en højere enhed. 

content-loader
content-loader
content-loader