Gå til hoved-indhold
Tur
Havanna er en ældre, fransk dame fra 1991. Foto: Tempo Bådsalg

Emil Midé Erichsen og familien kæmpede med regnvåde, hollandske kanaler og kraftig vind i Den Engelske Kanal

Havana, 51 fods Jeanneau fra 1991, er nu nået til Frankrig. Dog er vejret ikke ren idyl og familien har mødt udfordringer, som Emil og Havana ikke har oplevet tidligere. Følg kendis-sejleren på Instagram.

 

Af Anna Brinch |

- Det mærkes som efterår, men føles som eventyr.

Sådan indleder Emil Midé Erichsen et opslag på sin Instagram, hvor han giver status på den tur hans familie og ham stævnede ud på for tre uger siden, fortæller Her&Nu i en artikel. 

- Det er fantastisk at være afsted! Både drengene, Louise og jeg er ved at finde ind i rutinerne ombord. Rumle vælter knap så meget, når det gynger, Hugo har fundet sig til rette i deres fælles kahyt, og Louise og jeg begynder så småt at komme ned i gear og lægge de seneste måneders travlhed og to do-lister bag os. Nu skal vi ikke nå noget, og det minder vi hinanden om dagligt, skriver Emil i opslaget.

Efterårs tilstande om sommeren 

- Vi har kæmpet lidt med vejret, siden vi tog hjemmefra. Først var det regnvåde, hollandske kanaler og på det sidste meget og kraftig vind fra vest i Den Engelske Kanal. Det er normalen på de her kanter, men jeg synes nu alligevel, at vejret i kanalen har været værre denne gang sammenlignet med de andre gange, jeg har sejlet igennem, skriver han.

Det vilde vejr fra vest er dog også en løftet pegefinger til Emil og Louise, der skal huske på at de ikke har travlt.

 Der er absolut ingen grund til at sejle på en middelmådig vejrudsigt, når vi nu har friheden til at vente. Når det så er sagt, så glæder vi os da til, at slippe Den Engelske Kanal og komme et hak længere sydpå. 170 sømil - så er vi rundt om hjørnet ved Brest. Så vi leder med lys og lygte efter 24 timer med vind fra alt andet end vest.

Snart kommer familien til varmere himmelstrøg og så vil regnen og den stærke vind være bag dem. I kan følge Emil og familiens rejse på instagram

Havanna - Sun Odyssey 51
Byggeår: 1991
Værft: Jeanneau
Længde: 15,35 m.
Bredde: 4,85 m.
Dybgang: 1,95 m.
Deplacement: 15 tons
Mastehøjde over dæk: 18,9 m.
Vand: 750 liter
Diesel: 380 liter
Motor: Perkins MD80
2 dobbeltkøjer og 4 enkeltkøjer.
https://havana.dk/om-havana/

content-loader
content-loader
content-loader