Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Mange tror, at det er dyrt at sejle. Men et juniormedlemsskab i klubben koster kun 550 kr. om året. Foto: Helsingør Sejlklub

Kom til åbent hus i Helsingør Sejlklub og prøv klubbens sejlbåde

I år kan Helsingør Sejlklub fejre sin 89-års fødselsdag lørdag 15. april. Det markeres med at holde åbent hus, hvor medlemmer og ikke-medlemmer kan prøve at sejle i klubbens sejlbåde.

Af Troels Lykke |

Lørdag d. 15. april slår Helsingør Sejlklub dørene op for både medlemmer og eventyrlystne ikke-medlemmer.

Her kan du få en smagsprøve på at sejle i klubbens både. Sejlklubben råder over de lidt større sejlbåde som J80 og den lidt mindre kapsejladsbåd J70. Du kan også få en tur i en af klubbens joller. Både J80 og J70 er sejlerskolens både, og de er beregnet til skolesejlads, hvis man vil lære at sejle.

”Vi opfordrer alle der har lyst til at prøve at sejle, til at lægge vejen forbi Helsingør Nordhavn”, siger klubbens formand Kasper Wedersøe til minbaad.dk.

”Klubben har redningsveste, tøj og andet udstyr, så du kan bare komme som du er. Mød op og prøv at sejle, det er sjovt”, slutter Kasper Wedersøe.

Arrangementet starter kl. 11 og slutter kl. 13. Umiddelbart efter kl.13 er der standerhejsning, hvor Helsingør Sejlklub hejser klubbens stander, der markerer sæsonens begyndelse, og fejrer klubbens 89-års fødselsdag.

I klubhuset serveres en lille forfriskning fra ca. kl. 13. 

content-loader
content-loader
content-loader