Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
KT Erhversbyg A/S med Rasmus Damsgaard og pokal med Novotek A/S og Anne Marie Rindom som sølvvinder og Kærhus A/S og Peter Iversen til Bronze. Foto. Bente Jakobsen

OL-guldvinder Rindom måtte nøjes med andenplads i Picca Automation Business Cup 2023

Der var payback time for nuværende og tidligere Horsens til OL-sejlere, da de fredag i Horsens deltog i Picca Automation Business Cup 2023. Horsens til OL-teamet deltog som skippere i mange af de 12 virksomhedsbesætninger.

 

 

Af Troels Lykke |

Horsens til Ol, der er en afdeling af OnBoard, Horsens Sejlklubs erhvervsklub, har igennem de sidste 10 årværet en økonomisk back-up for de elitesejlere, der vil en Ol kampagne, og erhvervslivet og Horsens Kommune har støttet velvilligt op gennem alle årene.

Succesen er heller ikke udeblevet med Anne Marie Rindom i spidsen med 2 OL-medaljer.

Sejlerne ved imidlertid godt at der også skal betales tilbage, og det blev bl.a. gjort i fredags, hvor virksomhederne deltog i 8 intensive sejladser og et medal race med elitesejlere om bordmed nogle af besætningerne. Anette Viborg, Anne Julie Schütt og Johan Schubert var at finde om board, og ungdomssejleren Nanna Schroll tog over for Iben Nielsby, der havde fået en mulighed for at deltage på en Ocean Racer til Den Haag fra Århus.

”Business Cup i seks J/70 ere er en meget intens og fantastisk dag for alle deltagere og princippet med at få en total sejladsmæssig nybegynder ud at sejle stævne i samme båd som en OL guldvinder er et helt unikt koncept”, fortæller stævneleder Søren Klint og fortsætter.

”Det er en god måde at tjene et seks cifret beløb til at understøtte sejlklubbens og Horsens til OL’s aktiviteter, og dejligt at Horsens til OL-teamet vil give Payback i såvel sejladserne som til festmiddagen om aftenen. ”

Anne Marie Rindom måtte imidlertid nøjes med en 2. plads til fredagens stævne sammen med Jacob Nikolajsen og Novotek A/S, da KT Erhvervsbyg  A/S med Rasmus Damsgard vandt stævnet.

content-loader
content-loader
content-loader