Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Deltagerne i Guldborgsund Baltic Race konkurrerer ikke kun i at være bedst i sejladsen. Igen i år kan de også konkurrerer om sejladsens bedste foto.

Guldborgsund Baltic Race - få sejladsens bedste billede mens du sejler

Kapsejladsen Guldborgsund Baltic Race, der sejles 24.- 26. august med start på lystbådehavnen i Nykøbing Falster, har også en fotokonkurrence under sejladsen for sejlerne.

 

Af Susanne Lose |

Igen i år er kan Guldborgsund Baltic Race sejles 24.-26. august med start fra lystbådehavnen i Nykøbing Falster. Den første sejlads starter torsdag 24. august og den anden start er om fredagen 25 august.  Man se bådene sejle ud fra lystbådehavnen, begge dage fra klokken 16:00 og startskuddet lyder kl 17:00. 

Det er muligt at tilmelde sig kapsejladsen på sejladsens hjemmeside, hvor man kan læse alt om sejladsen og de fordele man får, hvis man tilmelder sig inden 1. juni.

Publikum er i fokus

Foreningerne bag Guldborgsund Baltic Race, har lagt fokus på at publikummet, kan følge starten og sejladsen fra vandkanten.

Dette gøres ved en storskærm, der er stillet op på havneområdet, men også en speaker. De har fået den meget kyndige sejler, Jimmy Madsen, fra sejlforeningen Vikingen, til at fodrer publikunmmet i løbet af dagen. Her vil han vil han  informere om oplysninger på bedste vis og fortælle anekdoter fra bådene eller skipperne og deres mandskab, siger Carl Erik Juel Hansen fra sejladsledelsen.

Tag sejladsens pletskud

Deltagerne i Guldborgsund Baltic Race konkurrerer ikke kun i at være bedst i sejladsen. Igen i år kan de også konkurrerer om sejladsens bedste foto. Fotokonkurrencen blev gennemført for første gang sidste år, og dommerkomiteen fik rigtig mange fotos at vælge imellem. Dette håber Sejladsledelsen vil gentage sig igen i år. 

Reglerne for pletskuddet er meget enkle. Hver deltagende båd kan indsende et foto, som gerne må være beskåret men ellers ikke fotobehandlet. Deadline for deltagelse vil være lørdag 26. august klokken 15. Vinderen offentliggøres ved lørdagens præmieoverrækkelse og modtager et gavekort på 750 kroner doneret af Erhvervs- & Cityforeningen Vores Nykøbing.

Se video om sejladsen: www.facebook.com/Guldborgsundbalticrace/videos/763274295259121

content-loader
content-loader
content-loader