Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Tysk sejler er kommet i problemer og skal nu seks måneder bag tremmer. Arkivfoto: Troels Lykke

Lystsejler på Als får 2,5 års fængsel for at have ladt signalpistol med ved sin båd, hvor han faldt om

I påsken faldt en tysk mand om med et hjertetilfælde, han var ved at klargøre sin båd på havnen i Nordborg på Als. I en sportstaske med hans ejendele fandt sundhedspersonalet en signalpistol, som var bygget om til at kunne skyde med skarp ammunition, og tilhørende ammunition.

Af Troels Lykke |

En tysk lystsejler på 72 år havde en ladt pistol i sin sportstaske under en tur til Danmark og er nu idømt to et halvt års ubetinget fængsel. Det skriver Ritzau.

Dermed har Vestre Landsret skærpet dommen, der i Retten i Sønderborg i juni lød på to års fængsel, hvor seks måneder var ubetinget, og resten var betinget.

I påsken faldt manden om med et hjertetilfælde, idet han var ved at klargøre sin båd på havnen i Nordborg på Als.

I en sportstaske med hans ejendele fandt sundhedspersonalet en signalpistol, som var bygget om til at kunne skyde med skarp ammunition, og tilhørende ammunition. I tasken fandt man også en foldekniv, skriver Ritzau, fortæller dr.dk

I byretten forklarede han, at skydevåbnet havde tilhørt hans afdøde far. Han forklarede, at han var kommet til at forveksle kassen til pistolen med kassen til et kamera, og at han aldrig havde haft brug for den.

Kilde. dr.dk

content-loader
content-loader
content-loader