Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Team Tempo Bådsalg står for Copenhagen Boat Show, hvor udstillere fra hele landet møder op med både og udstyr. PR-foto

Copenhagen Boat Show er nu i fuld gang - slutter på søndag

Torsdag 24. august går det løs i Ishøj Havn. Den 7. udgave af Copenhagen Boat Show åbner portene for endnu engang at præsentere sejlerfolket for alt den nye, der er kommet til i det seneste år. Se hvilke både, der er med og mød også politiet, der fortæller om deres arbejde.

Af Troels Lykke |

I udstyrshallen er der lagt op til et rent slaraffenland med masser af nyt og spændende udstyr – alt det man ønsker til sin båd – det er fire dage til at få indfriet sine drømme – og blive inspireret til alt fra at købe en ny båd, eller få opgraderet udstyret.

Her et udpluk af, hvad der bliver præsenteret:

Sejlbåde: X-Yachts, Jeanneau, Beneteau, Hallberg Rassy, Bavaria, Arcona

Motorbåde: Sargo, Princess, Rand, Prestige, Viknes, Nimbus og hele Mercury koncernens bådprogram

På udstyrssiden: GARMIN, Raymarine, Furuno, Columbus marine, sejlertøj med mere …

Udstillingens faste startbegivenhed er den officielle åbning torsdag en 24 august klokken 12.00, hvor – tradition tro – Ishøjs borgmester, Merete Adamsen og formanden for brancheforeningen Skib & Båd, Dirch Petersen holder de officielle åbningstaler.

Lørdag den 26. august kl. 15:30 uddeles Skib & Bådprisen på 25.000 kr., der repræsenterer en anerkendelse af betydningsfulde fremskridt, som er skabt i den maritime verden til en virksomhed, der har udvist en forpligtelse til at forbedrer dem maritime branche.

Og så kommer politiet!

Vestegnes politi vil være til stede med deres politi-RIB, der bruges til at kontrollere fartøjer og bådførere på vandet og skaber sikkerhed for badegæsterne ved strandene i Køge Bugt, så kom forbi og hør nærmere om deres opgaver.

Er du til gyngende og svingende sømandsviser, skal du glæde dig til at høre ”Sømænd på spil”, der underholder på pladsen lørdag den 26. mellem kl. 11 og 15.

Længsel efter eventyr

Kom og mød Heidi Manøe, der lørdag og søndag kl. 14.30 og 15:30 holder foredrag. Hun arbejdede som IT-manager, men længtes efter eventyr.

Heidi valgte at sælge alt, hun ejede for at købte en 53 fods sejlbåd, som hun sejlede den halve jorden rundt med. Heidi har lavet en bog om hendes oplevelser på godt og ondt, som danner udgangspunkt for hendes oplevelser og erfaringer på åbent hav. Den kan købes i forbindelse med hendes foredrag.

Spise-teltet bliver fyldt med musik lørdag og søndag. Og minsandten om harmonika-legenden Øyvind Ouregaard søndag eftermiddag spreder liflig harmonika-toner på kajen.

Er du til modelskibe, kan du få viden og prøvesejlads lørdag den 27. august og søndag sen 28 august, hvor Vallensbæk Modelbåds-klub viser deres både frem, og hvor der mulighed for at få en prøvesejlads i havnebassinet.

Det bliver et slaraffenland hele sejlerfolket at suge de nyeste trends til sig, lover udstillerne i Ishøj.

Åbningstider:

Torsdag 12-18

Fredag og lørdag 10 - 18

Søndag 10 - 17

copenhagenboatshow.com/

content-loader
content-loader
content-loader