Gå til hoved-indhold
Udstyr
Cyklen er lavet StoneWeave, som er en blanding af genanvendelig kulfiber og basalt, som gør den let og holdbar. Foto: cohandco

Ny foldecykel af dansk cykelproducent - Coh&Co lancerer cyklen Siggi på Indiegogo 

Coh&Co Copenhagen lancerer d. 21. juni deres næste cykelmodel Siggi gennem crowdfunding-platformen Indiegogo. Siggi er først og fremmest designet med henblik på den fantastiske køreoplevelse. Dernæst er Siggi en foldecykel, der tilbyder en bred vifte af smarte funktioner målrettet den moderne pendler. 

Af Anna Brinch |

- Siggis perfekte kombination af ydeevne og kompakthed gør den til den ideelle cykel til både bykørsel og langdistance” fortæller direktør Mette Walsted Kristiansen.

- Vi har gennem mange år udviklet og produceret cykler specifikt til mennesker i byen. Gennem denne erfaring og gennem konstruktiv kommunikation med vores kunder og forhandlere, har vi fundet ud af, at byboere har behov for kompakte cykler, der let kan opbevares i en lejlighed eller under skrivebordet og uden besvær medbringes i tog, metro eller baggagerummet på en bil, tilføjer hun. 

Cyklen kører ligeså godt som en en almindelig cykel. 

- Det gik op for os, at der er en masse fordele ved mindre hjul som vi kan udnytte i det urbane miljø uden at lave alle de kompromiser, der ofte følger med, udtaler direktør Paul Harder Cohen, om motivationen for at tilføje en foldecykel med 20” hjul til Coh&Co’s line-up. Virksomheden vurderer, at der er et marked for foldecykler, der netop ikke går på kompromis med køreoplevelsen. 

For at løse dette har Coh&Co konstrueret cykel ud fra letvægtige materialer og med affjedring i begge hjul for en mere behagelig køreoplevelse. Samtidig kan Siggi med dens folde- og justeringsegenskaber tilpasses enhver rytters ønskede kørestil. Om man ønsker en afslappet eller sporty tur er derfor op til den enkelte.

Coh&Co har siden 2015 udviklet højkvalitetscykler målrettet det urbane segment, altid med afsæt i et bæredygtigt mindset. Ligesom virksomhedens tidligere modeller, udnytter Siggi de samme bæredygtige fordele ved virksomhedens egen materialeteknologi, StoneWeave – en blanding af kulfiber og basalt, der både er yderst holdbar og genanvendelig i slutningen af cyklens levetid. 

Se cyklen til showroom 

Coh&Co’s grundlæggere, Mette Walsted Kristiansen og Paul Harder Cohen, deltager i dette års Micromobility Europe. Her vil de præsentere en PechaKucha d. 8. juni om Siggi, fordelene ved crowdfunding samt fremtiden for bæredygtighed i urban transportation med fokus på brugen af genanvendelige materialer, cirkulære ejerskabsmodeller og hvordan man motivere forbrugere til at købe og vedligeholde højkvalitetsprodukter. 

Siggi lanceres d. 21. juni via Indiegogo. Den 16. juni inviterer Coh&Co alle interesserede til lanceringsevent i deres nyligt åbnede showroom på Amager, hvor der vil være mulighed for at se og prøvekøre Siggi og selvfølgelig høre mere om alle tankerne bag designet. Læs mere om det på Facebook

content-loader
content-loader
content-loader