Gå til hoved-indhold
Udstyr
Emil Midé Erichsen signerer sejlposen til Havana-spileren. PR-foto

Byd på Havanas Elvstrøm-spiler i Fredericia

Elvstrøm Sails er klar med en helt særlig auktion for et godt formål, når Boat Show Denmark i Fredericia vender tilbage fra den 24. februar. Overskuddet går til Plastic Change. Spileren blev syet til en Jeanneau Sun Odyssey 51 og er på 172 kvadratmeter

 

Af Troels Lykke |

Over begge messe-weekender får du hos Elvstrøm Sails muligheden byde på et stykke sejlende TV-historie. Ivrige seere af Kurs mod Fjerne Kyster husker måske, at programmet besøgte vores loft i Aabenraa for at følge produktionen af en spiler til Havana. 

Spileren blev syet i Aabenraa og leveret på Tahiti. Spileren var med Emil, Theis og resten af holdet fra Havana resten af vejen rundt om Jorden.

Siden er Havana blevet udstyret med en FurlStrøm, og vi har nu fået muligheden for at sætte den oprindelige spiler på auktion for et godt formål, og den auktion finder sted til Boat Show Denmark på Elvstrøm Sails’ stand, A1330. 

”Vi fik desværre ikke brugt den flotte spiler helt så meget, som vi havde drømt om. Så derfor står den som ny – klar til nye ejere og eventyr”, Emil Midé Erichsen. 

Byd på spileren og støt Plastic Change

Derfor kan du helt eksklusivt byde på den flotte spiler, som var med på Havanas jordomrejse. Spilerens sejlpose er signeret af Emil Midé Erichsen. 
Når messen er ovre, går spileren til højestbydende. 

Overskuddet fra messens auktion går direkte til at støtte Plastic Change i deres kamp mod plastikforurening.

"Plastic Change deler sammen med Emil og hele holdet, en fælles passion for et rent hav fri for plastikforurening. En donation til Plastic Change vil styrke vores fortsatte og stædige arbejde for at reducere plastikforbruget og dermed plastikforureningen. Må buddene flyve højt og få medvind”, Henrik Beha Pedersen, stifter af Plastic Change.

”Plastic Change søsatte, i samarbejde med Nordkaperen og Troels Kløvedal, Ekspedition Plastik, fra Danmark til Stillehavet i perioden 2015-18. Togtet var med til at sætte problemet med plastik i havet på dagsordenen og var blandt andet muligt, fordi Elvstrøm Sails bakkede op om projektet, da vi skulle skifte sejlgarderoben. Sejl der blandt andet viste sin betydning, da vi på det 22 dage lange stræk fra LA - Hawaii, efter motorstop på andendagen, udelukkende klarede sørejsen på sejl.”

Er det dig, eller dit firma, der bare gerne vil eje den smukke spiler? Og samtidig støtte et godt formål?

Kom og byd hos os på stand A1330. Er du ikke på messen og kan byde der, så smid dit bud på mail til Lise-Lotte:  lml@elvstromsails.com - så sørger vi for at notere dit bud.

FAKTABOKS | Havanas spiler
Bådtype: Jeanneau Sun Odyssey 51 
Sejltype: Symmetrisk Elvstrøm Sails spiler
Sejl areal:       172 m2
Sejl sidelig:     19 meter
Sejl underlig   10 meter
Passer til:
• en båd med en mastehøjde over dæk/ i- mål på ca. 18-20meter
• både ca. 45 fod – 52 fod

content-loader
content-loader
content-loader