Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Vi bugserer båden i havn, hvor beredskabet får oversprøjtet båden med skum og en kranbil venter og båden kommer på land, fortæller Dansk Søredningsselskab i Rundkøbing, der også tog billedet.

38 fods Motorbåd brændte ned i Svendborg Sund - ild startede i motorrummet

Ifølge Fyns Politi var det i motoren, at branden er startet, hvorefter den har spredt sig. Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden udfor Rantzausminde. Frivillige reddere fra Dansk Søredningsselskab i Rudkøbing fik udbrændt båd i havn.

Af Troels Lykke |

En båd står lige nu i flammer på vandet ved Rantzausminde Havn ved Svendborg. Det bekræfter Beredskab Fyn og Fyns Politi over for Ekstra Bladet.

Ifølge Fyns Politi er det i motoren, at branden er startet, hvorefter den har spredt sig. Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden. Anmeldelsen kom 15.16. På billeder, som Ekstra Bladet har modtaget, kan man se en motorbåd, der er dækket af flammer og sort røg, mens en mindre båd holder den ude på vandet, skriver

Ekstra Bladet, der viser video og billeder af episoden.

Frivillige reddere fra Rudkøbing fik båd udbrændt båd i havn

Dansk Søredningsselskab i Rundkøbing fortæller på deres hjemmeside:

- Vi modtager et direkte opkald fra JRCC om en brændende 38 fods motorbåd ved Rantzausminde. Vi samler hurtigt mandskab og Brandmateriel og er ude af havnen på 12 min. Båden er næsten brændt ned da vi ankommer, vi hjælper med efterslukning, beredskabet har røgdykker med ud . de får vores slange ombord så vi kan holde afstand af røgen.

- Vi bugserer båden i havn, hvor beredskabet får oversprøjtet båden med skum og en kranbil venter og båden kommer på land. Ingen personer kom til skade vores opgave slutter herefter og returnerer til Rudkøbing for opklaring til næste opgave.

content-loader
content-loader
content-loader