Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Denne båd kan muligvis være et af de to arnesteder. Fotos: Peter Brøgger
Kort Nyt
Fire både har taget skade på Egå Marina efter brand, der muligvis er påsat. Fotos: Peter Brøgger
Kort Nyt
Kort Nyt

Ny bådbrand ved Aarhus - to motorbåde og en sejlbåd totalskadet i Egå - brand ser påsat ud

Klokken 04.23 fik Østjyllands Politi en alarmmelding om, at flere både var i brand på Egå Marina ved Aarhus. Vores fotograf Peter Brøgger er på havnen og forklarer, at det ligner to påsatte brande. En Sea Ray og en Folkebåd er blandt andet brændt ned.

Af Troels lykke |

- Patruljen kommer frem sammen med brandvæsenet, og der er brand i fire mindre både på land, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Hallstrøm, til TV2 Østjylland, der viser dramatiske billeder.

Tre både brændt - en lettere skadet

Brandvæsenet får relativt hurtigt slukket brandene i bådene.

- Tre af dem er svært skadet, og én er blevet lettere skadet, fortæller vagtchefen. 

Politiet har efterfølgende taget fotodokumentation og skal nu finde ud af, om der skal laves yderligere undersøgelser på stedet. Brandårsagen er ukendt.

Ser påsat ud med to arnesteder

Minbaad.dk's fotograf, Peter Brøgger, har været på havnen her til morgen, og han synes, at branden på landpladsen i havnens nordlige ende virker kriminel:

- To motorbåde er brændt og totalskadet, herunder en Sea Ray. En Folkebåd er også totalskadet, mens en H-båd, der står ved siden af, er skadet, da en rude er smeltet. For mig ligner det en påsat brand, fordi branden ikke kan have bredt sig. Det er ud som om, der har været to arnesteder, hvor der er to motorbåde, som der er sat ild til, påpeger Brøgger og fortæller, at folk nu er begyndt at komme ned på havnen.

For få måneder siden var der en kæmpe brand på Kaløvig Marina, nord for Egå Havn. Er der en pyroman på spil?

content-loader
content-loader
content-loader