Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Det vigtigste ved “Børn og Båd” er samværet i havnen.

Børn og Båd - KØS Sejlsport er klar med nyt koncept

Drømmer du om at give glæden til havet videre til et barn du kender? Så får du muligheden her i København i Svanemøllehavnen fra 1. maj. Du behøver ikke selv at være mor eller far - du kan også tage din niece eller naboen søn med.

Af Cille Rosentoft |

KØS Sejlsport i Svanemøllen Havn har udviklet et nyt koncept med fokus på at få flere børn på havet. Konceptet “Børn og Båd” handler om at give glæden ved havet og vandsport videre til næste generation.

Konceptet er udviklet på baggrund af erkendelsen af, at det nogle gange godt kan være lidt uoverskueligt at tage sine børn eller børnebørn med ud og sejle, fortæller Charlotte Andersen, som er en af initiativtagerne bag konceptet.

Derfor har KØS nu udviklet et koncept, som bygger på struktur og på at få gode oplevelser sammen. Der vil være instruktører på holdene, som hjælper med at planlægge dagene og aktiviteterne.

Ikke et klassisk tilbud

“Børn og Båd” er tænkt anderledes end et klassisk tilbud, hvor du tilmelder dit barn, afleverer det i havnen og ser på, mens han eller hun lærer at sejle optimistjolle. “Børn og Båd” er et tilbud, hvor du sammen med barnet kan snuse til forskellige typer af vandsport og så er det et tilbud, hvor det primære fokus er at være på havnen og hygge sig sammen.

Man skal sådan set bare melde sig til, møde op med en kæmpe JA-hat og nyde tiden sammen, siger Charlotte og opfordrer samtidig til, at man ikke venter for længe med tilmeldingen - for der er begrænsede pladser.

“Børn og Båd” kører hver mandag for de 4-10 årige og hver onsdag for de 11-15 årige. Når tilmeldingen åbner, er det barnet, der bliver meldt til og er barnet under seks år, skal det have en voksen med. Er barnet over seks år, må det gerne have en voksen med.

Lidt praktisk

Holdene starter op den 1. maj og mødes ved Svaneknoppen 5, hvor alle informeres om hvad dagens program er og hjælpes ad med at gøre klar. Når programmet er færdigt, er der fælles aftensmad i KØS’ klublokale. KØS stiller udstyr til rådighed, så du skal bare møde op i passende tøj og være klar på oplevelser på havet, fortæller Charlotte Andersen.

Program for både mandag og onsdag:

15:30-16: Omklædning
16:00-16:10: Briefing - dagens program
16:15-17:15: Aktivitet 

17:30: Mad (koster 20 kr. pr. næse og alle skiftes til at hjælpe i køkkenet)
18/18:30: Farvel og tak

Det koster 600 kr. pr. barn - der er 50 % søskenderabat. Det er gratis for voksne at deltage, men det forventes selvfølgelig at alle hjælper til. Nu er der åbent for deltagelse og du kan sende en mail til charlotte@kas.dk, hvis du gerne vil melde et barn til.

content-loader
content-loader
content-loader