Gå til hoved-indhold
Udstyr
Crewsaver bruger avancerede stofteknologi. Fx har vestene indarbejdet skulpturelle og åndbare mesh-rygpaneler i ErgoFit-redningsvestene for at tilbyde den ultimative komfort og pasform. PR-foto

Oppustelig vest fra Crewsavers Ergofit-serie sidder behageligt - vægten er fordelt rundt om kroppen

Nogle oppustelige veste er tunge i nakken, men den tjekkede Crewsaver sikrer, at vægten af redningsvesten fordeles jævnt rundt om kroppen. Crewsaver tilbyder 3D-formning for at give endnu mere komfort. Figursyede halsudskæring giver stor nakkemobilitet.

Af Troels Lykke |

Oppustelig vest fra Crewsavers Ergofit-serie er en oppustelig vest fra øverste hylde. Der er ikke sparet på meget.  Den nyeste redningsvest fra Crewsaver, der er til både fritids- og erhvervsbrug, er med meget komfort. Her er lidt om hvad vesten kan tilbyde, ifølge grossisten Palby Marine i Kolding.

Indikatorvindue
Dette giver dig mulighed for regelmæssigt at kontrollere, at alt er i perfekt stand uden at skulle pakke redningsvesten ud, hvilket giver dig maksimal tryghed, inden du tager på vandet.

Stofteknologi
Crewsaver bruger den mest avancerede stofteknologi. For eksempel har de indarbejdet skulpturelle og åndbare mesh-rygpaneler i ErgoFit-redningsvestene for at tilbyde den ultimative komfort og pasform.

Skridtstropper
Alle Crewsaver redningsveste leveres med skridtremme og solide spænder som standard. Disse er afgørende for at forhindre, at redningsvesten glider op, når du er i vandet, hvilket kan gøre den langt mindre effektiv og måske endda farlig i en nødsituation.

Lys
Crewsaver Surface Light er et blinkende lys, der holder dig synlig under de værste forhold. Opfylder naturligvis alle relevante sikkerhedsstandarder.

Plads til tilbehør
Lomme til tilbehør, du måtte have brug for - såsom sikkerhedskniven.

Burst Points
Lynlåssystem med lynlås med tre sprængningspunkter for at sikre hurtig og uhindret oppustning, hvis du falder over bord. De mere traditionelle redningsveste, såsom Crewfit 150N, bruger et velcro-lukningssystem, der giver et hurtigt og nemt burst-system til redningsvesten.

3D formgivning
Innovativ 3D formgivning giver dig stor komfort kombineret med fuld, uhindret bevægelse.

Harness
En D-ring, som sikkerhedslinen kan fastgøres til

Unik hagestøtte som løfter hovedet og skaber frie luftveje.

Kraftigt LED nødlys, uvurderlig hjælp ved bjærgning i mørke

Udløsningsmekanisme:
Pro Sensor eller Hammar mekanisme, begge med tydelig status indikation.

Flydende design: Unikt formet for hurtig vending til liggende stilling. God og høj hovedstøtte.

Sprayhood: Indbygget i Ergofit modellerne. Enkel at folde ud og holder ansigtet tørt ved overskylninger.

Vestene kan nemt udstyres med personlige nødsendere. Dobbelt slynge, placeret i brysthøjde for nemt og hurtigt at kunne løfte en person i nød.

Pris

Ergofit ocean 290N koster 3799,-

Ergofit off shore 190N koster 2699,-

Ergofit + 190N koster 3199,-

www.palby.dk henviser til nærmeste forhandler

content-loader
content-loader
content-loader