Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Øyvind Bordal fra København giver personlig coaching til sejlere – både begyndere og erfarne. PR-foto

Få en personlig sejlcoach med om bord - erfaren sejler Øyvind Bordal er klar

Nu kan du få kvalificeret hjælp til at få det bedste ud af sejlbåden. Det kan være sejltrim, havnemanøvre, tekniske udfordringer, sikkerhed, tur-planlægning eller kommunikation om bord, eller sparring omkring ideer til opgraderinger eller reparationer, fortæller Øyvind Bordal.

Af Troels Lykke |

Under sommersejladsen i disse uger opdager du sikkert nye sider af det at være på vandet i din båd – måske også noget, du skulle ønske du havde endnu mere forståelse for.

Nu kan du få kvalificeret hjælp til at forebygge vanskeligheder og få det bedste ud af båden. Det kan være sejltrim, havnemanøvre, tekniske udfordringer, sikkerhed, tur-planlægning eller kommunikation om bord, eller sparring omkring ideer til opgraderinger eller reparationer.

Hvad er relevant for dig?
Øyvind Bordal er tidligere elitesejler og træner, og har sejlet i 45 år. Han har krydset Atlanten tre gange (to som skipper), og har ejet og drevet en række vidt forskellige sejlfartøjer – lige nu en 45 fods one off båd i kulfiber.

Han har samarbejdet med sejlere på alle niveauer og skrevet seks bøger om emnet - blandt andet bestselleren Sejlerbogen. Derudover har han publiceret hundredevis af artikler om både og sejlads i sejlmagasiner, både nationalt og internationalt.

Nu tilbyder Øyvind personlig coaching til sejlere – både begyndere og erfarne.

Book en tid, så sejler vi en tur
”Min definition på sømandskab er ganske enkelt at forebygge problemer”, siger han.

”Erfaring gør at man er i stand til at være et skridt foran dramatikken, og sørge for at sejlads forbliver sjovt og trygt, selv når omstændighederne er udfordrende."

"Den proces kan jeg gøre betydelig kortere og mindre stressende. Noget andet jeg har opdaget, er hvor forskellige både er. De er lige så forskellige som mennesker. Derfor er personlig coaching noget helt andet end at læse en bog, eller gå på et kursus. Jeg kommer kort sagt om bord, og hjælper med lige præcis det som er relevant for dig. Du booker bare en tid, og så sejler vi en tur sammen og snakker om hvordan du kan bruge din båd bedst muligt. Du bestemmer selv hvor meget tid du har brug for, men typisk kan man nå meget på tre-fire timer,” siger Øyvind Bordal.

Sådan gør du
Vil du vide mere, kan du sende en mail på info@blueoceanmedia.dk. Skriv "Sejlcoach" i emnefeltet. Opgiv dit telefonnummer, og gerne et par tidspunkter, hvor det passer dig at blive ringet op. Så aftaler vi forløbet nærmere over telefon. Du kan også ringe direkte på tlf. 29479043.
Prisen er 500 kr. pr. time, eks. moms.
Alle får mulighed for opfølgende samtaler.

content-loader
content-loader
content-loader