Gå til hoved-indhold
Udstyr
TDS Seam Sander er en nåddesliber. Et simpelt stykke værktøj til at rense/slibe nådder i teakdæk med, inden man skal fuge efter og at man har renset den gamle fuge op med TDS Reefing Hook. PR-foto

Fire julegaver fra H.F. Industri & Marine til gør-det-selv-sejleren

Hvad skal man dog ønske sig, som sejler? Her er fire bud. TDS Reefing Hook eller Seamsander, WEST SYSTEM Glasfiber Boat Repair Kit eller en workshop, lyder det fra virksomheden i Svendborg.

Af Troels Lykke |

Gaver til gør-det-selv-sejleren:

 

TDS Reefing Hook eller Seamsander

Skal du have renoveret nådderne i dit teakdæk eller cockpit, så kan man ikke undvære disse 2 stykker værktøj. Kunne også være en god gaveide med en opfordring til at komme i gang med projektet så man er er klar til den nye sejlsæson.

TDS Reefing Hook er en nådderenser, som er et simpelt stykke værktøj udformet som en krog til at fjerne gamle nådder i teakdæk med inden man skal lave en ny fuge.
Link til køb af julegave TDS Reefing Hook/nådderenser

TDS Seam Sander er en nåddesliber. Et simpelt stykke værktøj til at rense/slibe nådder i teakdæk med, inden man skal fuge efter og at man har renset den gamle fuge op med TDS Reefing Hook.
Link til køb af julegave TDS Seam Sander/nåddesliber

WEST SYSTEM Glasfiber Boat Repair Kit

Et super lille reparationssæt at have med på sejlturen, så man hurtigt kan udbedre småskader. Kunne også være en god gave med en opfordring til at komme i gang med reparere en allerede opstået skade, så man er er klar til den nye sejlsæson. Link til køb af julegave WEST SYSTEM Glasfiber Boat Repair Kit

Workshops

Hvis din bådentusiast har brug for mere viden og færdigheder, kunne en workshop være den perfekte gave.

Har du projekter og reparationer på din båd som skal laves inden den nye sejlsæson, men måske mangler lidt viden og færdigheder om hvordan du skal udføre dem? – så har HF Industri & Marine Workshop, hvor du kan blive klogere på hvordan du skal gøre.

Der er 3 forskellige Workshops: WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation, Renovering af teakdæk eller Maling, lak og skridsikker belægning.

Giv en gave, der vil blive værdsat af enhver bådentusiast, og hjælp dem med at holde deres båd i topform til de kommende eventyr på vandet.
Link til køb af julegave Workshops

content-loader
content-loader
content-loader