Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
European Yacht of the Year 2023er vinderen Linjett 39 kan selvfølgelig ses på bådværftet. PR-foto

Linjett fylder 50 år og inviterer til jubilæumsfest - oplev den prisvindende Linjett 39

I 1973 blev den første Linjet lanceret. Derfor inviterer Linjett til åben værft og jubilæumsfest 11. august 2023 på Linjett værftet i Rosättra, nord for Stockholm. European Yacht of the Year 2023-vinderen Linjett 39 kan også ses og både kan testes.

Af Troels Lykke |

Udover foredrag om diverse sejlerspørgsmål vil man også kunne lære om  om rigning og hvordan man handler i en mand-overbord-situation.

For konkurrenceinteresserede arrangeres en konkurrence med radiostyrede sejlbåde, og vil man ud på vandet, er der mulighed for at komme ud på en af ​​to sejlende Linetter.

Langs kajen kan du gå ombord på alle de Linjett-modeller, der er blevet fremstillet gennem årene, lige fra Linjett 30 Rosetta, den allerførste Linjett, til den seneste tilføjelse, Linjett 39, også vinder af European Yacht of the Year 2023.

Se hvordan Linjett-bådene bygges

En række leverandører og lokale producenter udstiller og viser deres produkter på værftsområdet. Inde i værftsbygningen vil du kunne se nogle af de trin, der foregår i konstruktionen af ​​en Linjett.

Når maven rumler, kan du besøge en af ​​foodtrucks på stedet. Sluk tørsten med fordel i Linjettbaren, hvor der vil være både øl, vin og alkoholfrie muligheder. Sød tand? Snup en is og slentre rundt blandt bådene.

Linjett Yachts grundlagt i 1886

Værftet, der bygger Linjett, blev grundlagt i 1886 og er Sveriges ældste. Siden 1948 har værftet været drevet af familien Gustafsson, hvor tredje og fjerde generation er aktive i dag. Linjett-værfteter et moderne full-service værft, hvor alt styres in-house: fra udvikling, design, støbning, tømrerarbejde og produktion til salg og eftermarked.

Hver båd, der har forladt værftet, er unik, tilpasset kundens behov og ønsker, og vi ser det som en selvfølge at have en tæt kontakt til vores kunder I løbet af de 50 år sker der meget: præferencer ændrer sig, teknologi og materialer udvikles, produktionen bliver mere effektiv, og erfaringerne kommer på vejen. Men grundstenene i forretningen forbliver de samme: lille skala, personlige og med høj kvalitet.

www.linjett.se/jubileum - her ligger værftet

Jubilæet er fredag 11. august fra klokken 10.00 til 20.00. Alle er velkomne

content-loader
content-loader
content-loader