Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Danske RAND søsætter soldrevet katamaran, Solara 33, med el-motorer

Den danske pioner inden for bæredygtige motorbåde, RAND, introducerer nu en Solara 33. Den solcelledrevne dagskatamaran disrupter markedet for fritidsbåde ved at knuse prisbarrieren mellem elektrisk sejlads og luksuriøse fartøjer på 30+ fod med traditionel fremdrift, lover RAND.

Af Troels Lykke |

Solara 33 står som en inkarnation af dansk design, bæredygtighed og innovativ teknologi. Katamaranen bliver færdig i foråret 2024.

Danske Rand vil transformerer oplevelsen på vandet til en luksuriøs terrasse, hvor venner og familie kan samles på det rummelige for- eller agterdæk omkring det centrale bord, skaber øjeblikke, der vil blive husket som kære minder.

Med et centralt pantry udgør Solara 33 det perfekte baggrundstæppe for kulinariske oplevelser på det åbne hav.

Bemærkelsesværdigt er et toilet med fuld ståhøjde, der sikrer ekstra bekvemmelighed. Med plads til 12 gæster og 2 kaptajner er Solara 33 designet til at imødekomme personer, der søger en premium, bæredygtig bådoplevelse, lover RAND i en pressemeddelelse.

Forbinder dig til havet

Oplev to unikke vandterrasser i for- og agterenden, der elegant foldes ned i havoverfladen og forbinder dig med havet. Med tre separate udgange sikrer Solara 33 nem og direkte adgang til vandet, der inviterer dig til at udforske og deltage i havbaserede eventyr som aldrig før.

En frontløber inden for grøn sejlads

Forstærket af et knivskarpt skrog med en 1:20 ratio sikrer Solara 33 ekstrem effektivitet og manøvredygtighed. Den står 400% mere stabilt end monohulls og tilbyder en sikker og behagelig rejse.

Kombinationen af komfort, stilhed og en emissionsfri oplevelse på vandet, kombineret med ingen brændstofforbrug og lave driftsomkostninger, gør Solara 33 til en frontløber inden for grøn sejlads.

Prisen bliver cirka fra 1,87 mio. kr.

Om RAND Boats

Grundlagt i 2016 i København fusionerer RAND Boats dansk design og innovation for at skabe æstetiske, miljøbevidste motorbåde. Med en baggrund inden for arkitektur bringer administrerende direktør og designer Carl Rand en unik tilgang til båddesign, hvor han skaber de bedste fartøjer til specifikke formål, lige fra urbane kanalcruises til udforskning af det åbne hav. 

RAND Boats stræber efter at gå forrest som et godt eksempel inden for fritidssejlads for at beskytte vores planet. Til alle deres både tilbyder de elektriske fremdriftssystemer, så du kan nyde dine sejlture uden at skulle bekymre dig om støj eller forurening.

Rand Boats

content-loader
content-loader
content-loader