Gå til hoved-indhold
Udstyr
Tidligere OL- og America's Cup-sejler Michael Hestbæk er nu model for Elvstrøm Sails. PR-foto
Udstyr
Andreas Ørbæk Olesen, tidligere fra X-Yachts, er nu i spidsen for Elvstrøm Sails tøjsatsning.
Udstyr

Elvstrøm Sails skaber nu også tøj - første kollektion fra Elvstrøm SailWear kaldes Crew Line

Tøjet fra Elvstrøm SailWear er en tidløs kollektion, der tager dig med på en rejse gennem Paul Elvstrøms legendariske løbshistorie, fra kysterne i København til Melbourne, hvor han fejrede nogle af sine største sejre. Kollektionen er for alle, der stræber efter det maritime liv, i båden, i marinaen eller i byen. 

Af Troels Lykke |

Det danske firma Elvstrøm Sails har været blandt de førende inden for branchen i næsten syv årtier, når det kommer til at udstyre sejlbåde med stærke, holdbare cruise og performance sejl.

Uanset om det drejer sig om klassiske eller højteknologiske designs, er alt udført med omhyggeligt øje for detaljerne. Denne stolte tradition fortsætter, og den danske sejlproducent er nu klar til at introducere noget helt nyt i deres sortiment, nemlig; Elvstrøm SailWear.

Den første tøjkollektion fra Elvstrøm SailWear kaldes Crew Line.

- Crew Line inkluderer de bedste og mest grundlæggende elementer med Elvstrøm Sails signatur, mærke og kvalitet - med et strejf af håndværk. Dette er en tidløs kollektion, der tager dig med på en rejse gennem Paul Elvstrøms legendariske løbshistorie, fra kysterne i København til Melbourne, hvor han fejrede nogle af sine største sejre. Hver af de forskellige styles refererer til specifikke begivenheder og giver dig en unik mulighed for at holde sejlsportsevents og historier i live,  lyder det i en pressemeddelelse fra Elvstrøm Sails og Andreas Ørbæk Olesen, der driver Elvstrøm SailWear.

Andreas Ørbæk Olesen tilføjer:

- Vores Crew Line inkluderer 19 omhyggeligt udformede styles, der indkapsler essensen af livsstils tøj, som vi alle værdsætter. Kollektionen er for alle, der stræber efter at leve det maritime liv, uanset om det er på båden, i marinaen eller i byen. 

Du er inviteret!

Førstegangsbesøgende på webshoppen har en eksklusiv mulighed for at opnå gratis fragt, samtidig med 15% rabat ved tilmelding til SailWears nyhedsbrev.

Oplev Elvstrøm SailWear, historien og kollektionen som nu er tilgængelig online på Elvstrøm SailWears hjemmeside. 

content-loader
content-loader
content-loader