Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Hvert stykke tøj fra Elvstrøm SailWear fortæller en historie om Paul Elvstrøms mange sejre

Første tøjkollektion fra Elvstrøm SailWear, Crew Line, inkluderer 19 styles til livsstils tøj. - Det er en tidløs kollektion, der tager dig gennem Paul Elvstrøms legendariske løbshistorie, fra kysterne i København til Melbourne, hvor han fejrede nogle af sine største sejre, siger Andreas Olesen fra Elvstrøm SailWear.

 

Af Troels Lykke |

Et nyt tøjmærke til sejlere så dagens lys i 2023. Elvstrøm SailWear er navnet. Vi besøgte chefen, der står bag Elvstrøm SailWear, Andreas Olesen, der selv er sejler i Nordjylland. 

- Salget er gået godt op til jul, især fik vi solgt mange af korte Rome60-bukser, fortæller Andreas Olesen, der udstillede sejlertøjet på boot-udstillingen i 

Om Elvstrøm Sails Crew Line lyder det omkring historier om Paul Elvstrøms mange sejre, der bemærkes med små merkater ved hvert stykke tøj.

- Crew Line inkluderer de bedste og mest grundlæggende elementer med Elvstrøm Sails signatur, mærke og kvalitet - med et strejf af håndværk. Dette er en tidløs kollektion, der tager dig med på en rejse gennem Paul Elvstrøms legendariske løbshistorie, fra kysterne i København til Melbourne, hvor han fejrede nogle af sine største sejre. Hver af de forskellige styles refererer til specifikke begivenheder og giver dig en unik mulighed for at holde sejlsportsevents og historier i live,  lyder det i en pressemeddelelse fra Elvstrøm Sails og Andreas Ørbæk Olesen, der driver Elvstrøm SailWear.

Andreas Ørbæk Olesen tilføjer:

- Vores Crew Line inkluderer 19 omhyggeligt udformede styles, der indkapsler essensen af livsstils tøj, som vi alle værdsætter. Kollektionen er for alle, der stræber efter at leve det maritime liv, uanset om det er på båden, i marinaen eller i byen. 

Se priser på Elvstrøm SailWear på deres online-shop.

content-loader
content-loader
content-loader