Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sejlklubber

OMBORD app gør det administrativt lettere for sejlere og frivillige i klubberne

Med Dansk Sejlunions nye OMBORD kan du 'putte din klub i lommen' og dermed nemt booke en båd, se events og aktiviteter i klubben, tilmelde dig undervisning og planlægge en tur via søkortet uden at skifte mellem tre eller fire forskellige apps og hjemmesider.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion er gået i luften med en stribe helt nye, digitale tilbud til sejlklubben. Tilbud, der blandt andet gør klubadministration en del mere simpelt, og som skaber et større overblik over klubbens tilbud for den enkelte sejler.

Konceptet hedder Ombord og indeholder dels en app, der samler de mange digitale platforme, klubben benytter, og dels en mulighed for at få en helt ny og skræddersyet hjemmeside, skriver Dansk Sejlunion.

I videoen herover får du på halvandet minut en introduktion til OMBORD, og hvordan de digitale muligheder kan gøre en forskel for dig - uanset om du er sejler, frivillig eller administrator i sejlklubben.

Både for klub og for sejler

Med smartphone-applikation kan du som sejler 'putte din klub i lommen' og dermed nemt booke en båd, se events og aktiviteter i klubben, tilmelde dig undervisning og planlægge en tur via søkortet uden at skifte mellem tre eller fire forskellige apps og hjemmesider.

Men OMBORD indeholder også et klubadministrations-komponent, hvor alle funktioner er samlet et sted, så opdateringer og aktiviteter ikke skal indlæses flere steder. På den måde sparer klubben på de frivillige kræfter og frigiver tid til alt det sjove.

Slutteligt indeholder OMBORD også en mulighed for at få en enkel og moderne hjemmeside, som er nem at vedligeholde og endnu nemmere at betjene, forklarer projektleder Chris Nørgaard.

– Vi er rigtig stolte af at kunne byde alle vores sejlklubber og deres medlemmer velkommen OMBORD. OMBORD er et tilbud, der skal gøre det lettere at være og blive sejler i den lokale klub - hvad enten det er sejl, surf, motor, ungdomsjolle, tur- eller kapsejlads. Men OMBORD gør det også nemmere for frivillige at engagere sig og lettere at håndtere klubbens administration og praktiske opgaver, siger han.

Baggrunden for udvikling af de nye digitale muligheder beror på en tæt dialog med Sejlerdanmark, forklarer han.

– Vi har skabt OMBORD på opfordring fra frivillige og de mange sejlere ude i klubberne. Der har været et stort ønske om, at specielt kommunikation og information samles ét sted, så omfanget af forskellige platforme begrænses, og vedligehold samt opdateringer sker mere centralt, forklarer han.

dansksejlunion.dk/ombord

 

content-loader
content-loader
content-loader