Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der sejles en distance på ca. 20 sømil som kapsejlads inddelt i klasser efter målebrev – eller i tur-klassen med mange flotte præmier i alle klasser. Foto: Gilleleje Cup

Gilleleje Cup 2023 sejles atter i smukke omgivelser på toppen af Sjælland

Gilleleje Sejlklub inviterer igen i år til Gilleleje Cup den 10. juni. En kap- og tursejlads, krydret med socialt samvær i smukke omgivelser med start og mål ud for Gilleleje Havn. Stævnet sluttes af med middag og stor fest.

Af Troels Lykke |

Gilleleje Cup har været sejlet i over 10 år, og har trukket mange sejlere til de smukke omgivelser i farvandet ud for det nordligste Nordsjælland.

Der sejles en distance på ca. 20 sømil som kapsejlads inddelt i klasser efter målebrev – eller i tur-klassen med mange flotte præmier i alle klasser.

Sluttes af med stor middag og fest

- Der har altid været vægt på det sociale element i arrangementet, og fra morgenstunden er der morgenmad, kaffe og en smør-selv madpakker til mandskabet, og efter sejladsen er der mole-ØL og uddeling af præmier – hvorefter der er stor middag med fest og musik, fortæller stævneleder Lars Sorner fra Gilleleje Sejlklub.

Der vil være friplads i havnen til deltagende både fra fredag til søndag og mulighed for grill i klubben fredag aften.

Er du interesseret kan du klikke dig ind på Gilleleje Sejlklubs hjemmeside, læse mere om arrangementet og tilmelde dig Gilleleje Cup her: www.gillelejesejlklub.dk/gilleleje-cup-2023/

content-loader
content-loader
content-loader