Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der er mange smil, især når man vinder i sejlsport. PR-foto

X-Yachts Gold Cup 2023 er åben - sejles atter i skønne Aarhus

Fra 17. august 2023 arrangerer X-Yachts endnu engang Gold Cup i Østjylland, i tæt samarbejde med Aarhus International Sailing Center. Tilmeding er nu åben. Og festen bliver nu større, da det sidste gang var i en corona-tid.

Af Troels Lykke |

Eventen holdes 17-19 August, og der er mere end god grund til at melde sig til, for der vil være noget for enhver smag;

Familie-klasse kapsejlads for dem, der hygger sig med konkurrencen i distance, og sports-klasse for dem, der er mere racing-orienteret både på distancen og på op- og ned-baner. Hvis man sejler i en X-model der er over 50 fod, er der også en særlig klasse til disse modeller.

”Vi har store forventninger til denne event”, fortæller CEO fra X-Yachts, Kræn Brinck Nielsen.

”Samarbejdet med Sailing Aarhus fungerer fantastisk, og vi går med den samme målsætning, nemlig at arrangere endnu en uforglemmelig event, hvor kapsejlads og det sociale aspekt går hånd i hånd i fin balance”.

Også Jon Koch Hansen, CEO hos Sailing Aarhus glæder sig.

” Vi glæder os meget til at byde X-Yachts Gold Cup velkommen tilbage i Aarhus. Vi havde et fantastisk samarbejde med X-Yachts og deres team sidste gang i 2021. I år vil vi fortsætte med at styrke dette partnerskab. Arrangementet i 2021 var påvirket af COVID-19, men denne gang vil der ikke være noget der hindre os i, at vi afholde den største sejlerfest nogensinde.”

Tilmelding til X-Yachts Gold Cup er åben fra torsdag 23. februar.

Læs mere om eventet på Sailing Aarhus’ website eller tilmeld dig direkte på Manage2Sail’s website.

content-loader
content-loader
content-loader