Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
X STARS ONE stod øverst på skamlen med de professionelle sejlere med skipper Jeppe Borch Thor Malthe Andersen og Gustav Wantzin. De havde CEO-direktør Kræn Nielsen som gast. Han har tidligere vundet EM med Jesper Bank i Soling. Foto: Frederik Sivertsen/Sejlsportsligaen

X STARS ONE med X-Yachts boss Kræn Nielsen tog sejren – efterfulgt af YOUNGSTERS BOYS og KDY SHARKS

X STARS ONE med skipper Jeppe Borch, Kræn Brinck Nielsen, Thor Malthe Andersen og Gustav Wantzin tager sejren til X YACHTS STAR MEETING efterfulgt af YOUNGSTERS BOYS og KDY SHARKS på podiet. Der blev sejlet 6 flights på en bane, hvor bådene blev taget i mål lige ude foran havnen.

 

Af Troels Lykke |

Nerverne sidder ekstra meget ude på tøjet, når stævnet kun varer en dag. Især når førstepladsen er en uges charterferie på en X4.6 i Grækenland, og andenpladsen en uges charterferie på en X4.0 i danske farvande.

Hver sejlads er af betydning, niveauet er stjernehøjt, og hvis man trækker sig sejrrigt ud, kan man vinde hvad der vel nok er den største præmie i dansk sejlsport?

Det er svært at kalde vinderen på forhånd når der er så mange stjerner i feltet, og det skal afgøres på de relativt få flights man kan nå på en dag; 6 flights blev det til i denne udgave af X-YACHTS STAR MEETING, fortæller Sejlsportsligaen til bådpressen.

Kræn Nielsen fra X-Yachts vandt egen præmie

Alligevel ser man naturligvis mange af de kendte navne i toppen af tabellen når dagen er omme. Stævnevinderne blev X STARS ONE, som på forhånd var blandt favoritterne, med besætningen bestående af Jeppe Borch, Kræn Brinck Nielsen, Thor Malthe Andersen og Gustav Wantzin. Vi spurgte Kræn Nielsen, CEO hos X-Yachts:

”Hvordan føles det at vinde denne udgave af X-Yachts Star Meeting? Og hvordan håndterer man at vinde sin egen, så fine, præmie?”

Svaret fra Kræn Nielsen lød:

”Det er en fornøjelse at sejle med de tre drenge, og det har været en rigtig lærerig oplevelse at træne op til stævnet med så dygtige sejlere som dem. Besætningen har virkelig fortjent præmien, så det glæder mig at kunne sende dem til Grækenland, og jeg tror lidt tursejlads vil være rigtigt godt for dem i en travl kapsejlads kalender. Jeg håber de får en rigtig god tur og ser hvad tursejlads kan byde på. I tillæg til det valgte vi at udlodde en uges charterferie på X4.0 til Youngstersholdet på andenpladsen. Det var en ”overraskelse” til dem efter de lukkede den samlede 2. plads i sidste sejlads, og de glæder sig også helt vildt til deres tur.”

YOUNGSTERS BOYS lavede en flot samlet 2. plads, det hårde felt taget i betragtning. Besætningen bestod af Rasmus Lumbye, Mads Christian Taatø, Rasmus Taatø og Mark Carlsen. Muligvis nogle navne at holde øje med i fremtiden?

De flerdobbelte vindere af sejlsportsligaen, KDY Sharks, fuldendte podiet, med besætningen bestående af Henrik Jensen, Thomas Hartvig, Jeppe Blak og Niels Gramkov.

Se den samlede tabel fra X-YACHTS STAR MEETING her

Billeder fra stævnet kan ses på deres Facebookside her

content-loader
content-loader
content-loader