Gå til hoved-indhold
Havne

Kommas havnelods 2023-2025 udkommer nu i revideret udgave med over 1.000 havne

Kommas havnelods 2023-2025 er for mange nærmest en uundværlig guide for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1.000 havne.

 

Af Troels Lykke |

Hvem kan da finde på at købe Kommas havnelods, en mursten på 711 sider, som skal ligge i båden?

Jamen, det kan de fleste, og det er jo ikke alle steder,  at der er dækning på havet, når man skal søge oplysninger på de fleste havne. Og det er jo også hyggeligt at slå op i bogen og få inspiration over nye havne man ikke har set

For bogen er fyldt med interessante beskrivelser af kongerigets små og store havnes opland – både hvad angår natur og kultur.

En stor del af dem skal krediteres Kommas havnelods’ tidligere redaktør fra Thurø Bent Lyman, som døde alt for tidligt i 2012. 

Gennemgribende opdateret

Kommas havnelods 2023-2025 leverer nu gennemgribende opdateret udgave, kan minbaad.dk se. Vi sidder nemlig med et eksemplar af bogen, der dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1.000 havne.

Ved alle havne er der detaljerede havneplaner med angivelse af vanddybder samt middelhøjvande og middellavvande.

Der er besejlingsvejledninger, havnenes faciliteter er tegnet ind på kortene og vist i piktogrammer, og web-adresser og mail-adresser samt evt. mulighed for online-booking er angivet. Nærliggende seværdigheder er ligeledes beskrevet. 

Alle sammen fine oplysninger, som vi sejlere går op i mere eller mindre. Desværre er priserne ikke nævnt, men de ændrer sig jo også fra år til år.

I bogens henvises man til havnens hjemmeside, når det gælder prisen for en gæsteovernatning for båden.

Kommass Havnelods er udkommet siden 1984.

Fakta om bogen:
Titel: Kommas Havnelods 2023-2025
Fagkonsulenter: Gitte Hou Olsen og Knut Iversen
Omfang: 712 sider
Pris: 499,95 kr.
Udkommer: 24. februar 2023

content-loader
content-loader
content-loader