Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Elvstrøm SailWear Støtter Plastic Change i Black Week og dropper udsalget

Elvstrøm SailWear, det unge maritime tøjmærke træder ud af tilbudsræset i forbindelse med Black Friday. I stedet vil de donere 20 procent af deres Black Week omsætning til miljøorganisationen Plastic Change.

Af Anna Brinch |

Andreas Ørbæk Olesen, der er chef for Elvstrøm Sailwear, forklarer:

"Denne beslutning er et naturligt skridt mod bæredygtig forretningspraksis. Elvstrøm SailWear sender et budskab til sejlere om at støtte deres indsats for et renere hav ved at vælge ansvarligt under Black Week og samtidig bidrage til Plastic Changes arbejde for at reducere plastforurening.

Hos Elvstrøm Sails er bæredygtighed i højsædet og derfor er det et helt naturligt skift. Fremover vil Elvstrøm SailWear opmuntrer til en mere bevidst og ansvarlig forbrugeradfærd, lyder det i en pressemeddelelse.

Gennem denne handling profilerer det ny introducerede Elvstrøm SailWear sig som en innovativ drivkraft inden for sejlsportsindustrien.

Vil bevare verdenshavene

"Mærket går ikke kun ind for kvalitet og innovation, men viser også en forpligtelse til at bevare vores verdenshave. Lad os sammen støtte denne positive kurs og sejle mod en mere bæredygtig fremtid,” lyder det fra Andreas Ørbæk Olsen.

content-loader
content-loader
content-loader