Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sundet Rundt er atter i spil. PR-foto

Sundet Rundt 2023 – nu en fast forårsklassiker - 88 både deltog i 2022

Den hyggelige dagsejlads Sundet Rundt den 13. maj er en distancekapsejlads, med start og målgang i Svanemøllebugten.

Af Troels Lykke |

Den årlige kapsejlads Sundet Rundt i Danmark er en begivenhed, som mange sejlere ser frem til hvert år. Sundet Rundt er en distancekapsejlads, med start og målgang i Svanemøllebugten, lyder det i en pressemeddelse fra sejladsen.

Kapsejladsen er blevet en fast forårsklassiker som åbner den nye sæson og tjener som tune-up til årets mange kapsejladser, og sidste gang var det var en fantastisk begivenhed med masser af spænding og sjov - og en dejlig social begivenhed efterfølgende.

Denne kapsejlads er ikke kun for de professionelle kapsejlere. Alle, der har en båd, kan deltage. Selvom det er en kapsejlads, er der også mange tursejlere, der deltager i løbet, og der er altid masser af plads til både de erfarne og mindre erfarne sejlere.

Sjov udfording og festligheder

Sundet Rundt er ikke kun en mulighed for at sejle og konkurrere med andre sejlere, men også en mulighed for at nyde de smukke omgivelser og naturen i Øresund. Denne kapsejlads er en god mulighed for at udfordre dig selv og have det sjovt på samme tid.

I 2022 deltog 88 både i Sundet Rundt, og der var masser af festligheder både før og efter løbet. Deltagerne nød fællesskabet og den gode stemning, og det var en perfekt dag for sejlads og hygge på vandet.

For dem, der ikke var i stand til at deltage i Sundet Rundt i 2022, er der altid Sundet Rundt 2023 at se frem til. Datoen for kapsejladsen er fastlagt til 13 maj, og tilmeldingen er allerede åben.

Alle sejlere er velkomne til at deltage, uanset niveau og erfaring. Så hvis du ønsker at prøve kræfter med en spændende sejlads og samtidig opleve Danmarks smukke natur fra vandsiden, så tøv ikke med at tilmelde dig Sundet Rundt 2023 på sundetrundt.sundet.dk.

content-loader
content-loader
content-loader