Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kevin Escoiffier

Mød The Ocean Race-skipper Kevin Escoffier hos Aarhus Sea Shop i Egå

North Sails Performance Clothing får eksklusivt besøg af Ocean Race-skipper Kevin Escoffier fra Team Holcim PRB, lørdag 3. juni. Lige nu er holdet på en andenplads og drøner med 27 knob i Atlanterhavet mod Aarhus. Tilmelding er nødvendig til sceneforedraget. Der er plads til 100 sejlere.

Af Troels Lykke |

Kevin Escoffier, kendt fra solo-sejladsen Vendée Globe, og lige nu er han aktuel skipper i the Ocean Race for Team Holcim PRB. Nu fortæller den danske agent Mads Bruun-Larsen at man kan møde ham i Egå i Aarhus Seashop lørdag 3. juni.

Minbaad.dk har mødt den karismatiske Ocean Race-skipper. Han er en type, der er åben og helt nede på jorden. En rigtig sejler og endda en af verdens bedste på sit felt.

Og nu har Aarhus Seashop og North Sails Performance Clothing (som han sejler med) mulighed for at invitere 100 personer gratis til dette event. Tilmelding efter først til mølle. 

Kevin Escoffier førte stadig Ocean Race da de sejlede fra Newport. Selv om han måtte udgå af 4. etape med en brækket mast. 

Holdet bag HOLCIM PRB har arbejdet non stop og fik båden fragtet fra Brasilien til Newport og fik en ny mast frem og gjort båden klar til starten på 5. etape. 

Program lørdag 3 juni i Egå
17.00 Event åbner
17.00 Mad og drikke
17.30 Workshop - NORTH SAILS Performance
18.00 Kevin Escoffier overtager scenen og fortæller om The Ocean Race.  Med mulighed for spørgsmål.
18.45 Kevin Escoffier signer posters til de fremmødte. 
20.00 Vi lukker eventet ned.

Tilmelding er nødvendig her

content-loader
content-loader
content-loader