Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

Spangsberg Flødebolle Cup i Vedbæk - vinderen får flødeboller til et års forbrug

Hvis du tilmelder din båd allerede nu til Vedbæks efterårsklassiker, får du stor "early bird" rabat på tilmeldingsgebyret. Vedbæk Sejlklub fortæller at 95 både er tilmeldt til sejladsen 1. oktober.

Af Troels Lykke |

Vedbæk Sejlklub er igen vært for Spangsberg Flødebolle Cup, som sejles søndag den 1. oktober. Et af landets største distancesejladser.

Sidste år stillede cirka 100 både op i sejladsen.

- Vi håber at 150 sejlere vil sejle efterårsklassikeren. Derfor laver vi nu en tidlig opstart af markedsføring og det at vi starter en cruising klasse gerne skulle understøtte at flere vil sejle med. For som noget nyt kan man i år stille op til både DH-kapsejlads, men også i crusing/turklassen, og dermed tage familie og venner med på en fin sejlads cirka 30 sømil på Øresund. Og bagefter til fælles hygge ved præmieoverrækkelsen ved 17. tiden, hvor der også vil være forfriskninger og grill, fortæller Morten Andersen fra Vedbæk Sejlklub.

365 flødeboller til vinderen - findes ved lodtrækning

Vinderen af kapsejladsen får flødeboller til et års forbrug - 365 stykker, dog på èn gang, det sker ved lodtrækning - og der bortloddes også andre rare præmier blandt alle deltagerne.

Hvis du tilmelder din båd allerede nu, får du stor "early bird" rabat på tilmeldingsgebyret. Du kan tilmelde dig her: vs-kapsejladser.nemtilmeld.dk/37/at-VSCUP23/

Læs mere på Vedbæk Sejlklubs hjemmeside:  vedbaek-sejlklub.dk/memberportal/frontpage/page/6571

content-loader
content-loader
content-loader