Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Soto 40, Easy Lover fra KDY med den 58-årige skipper Tomas Toft, vandt Spangsberg Flødebolle Cup 2023. Holdet har vundet en del kapsejladser i år. Der blev sejlet i varmt vejr og vinden droppede, flere nåede ikke i mål. Privatfoto
Kapsejlads
Der var let vind til Spangsberg Flødebolle Cup 2023. Fotos: Vedbæk Sejlklub
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Danmarks sødeste kapsejlads Spangsberg Flødebolle Cup blev vundet af Soto 40 - Easy Lover

Vedbæk Sejlklubs Spangsberg Flødebolle Cup levede i høj grad op til sit tilnavn, "Danmarks sødeste kapsejlads". Der var goodiebags med lækkerier til alle deltagende både og hele 365 flødeboller som hovedpræmie. KDY-båden Easy Lover, en Soto 40 med Tomas Toft vandt overalt.

Af Troels Lykke |

I år viste også vejret sig i Spangsberg Flødebolle Cup fra sin "sødeste" side ved at være lunt med nogen sol og en mild vind, der dog ud på eftermiddagen blev så mild, at en del både, af de cirka 100 tilmeldte både, ikke nåede over mållinjen før kapsejladsen blev skudt af kl. 16, søndag 1. oktober 2023, fortæller Vedbæk Sejlklub om efterårsklassikeren.

Men så kunne man trøste sig med rigelige mængder lækre grillpølser, moleøl/vand og et utal af præmier fra Spangsberg, Elvstrøm Sails og Tempo Bådsalg, hvoraf en del blev bortloddet blandt alle deltagende både. Der var derfor rigtig mange, som gik hjem med en præmie i hånden. 

Soto 40 tog det hele

Det gjaldt ikke mindst for besætningen på Soto 40eren Easy Lover, der blev dagens store vinder - såvel overalt, som i sit løb og tilmed også en eller flere lodtrækningspræmier.

Den lidt over fire tons lette Soto 40, Easy Lover, vandt også Sjælland Rundt og Ven Rundt i år.

Der bliver derfor rigeligt med flødeboller til Thomas Tofts besætning, som også kan glæde sig over en dejlig sejlertaske fra Elvstrøm Sails, en del flasker god vin og andet godt. 

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader