Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Leif Nielsen står her i midten med prisen, som de flot gav videre. PR-foto

Danske Tursejlere tog Palby-prisen og sendte check på 10.000 kr. videre til Dansk Søredningsselskab

Leif Nielsen, at Danske Tursejlere ønskede at donere den check på 10.000 kr. som fulgte med Palby prisen til Dansk Søredningsselskab. Denne gestus blev mødt med stående applaus af de omkring 350 udstillere, der var med til prisoverrækkelsen.

Af Troels Lykke |

Boat Show kører på fuld hammer i Fredericia og lørdag aften var der prisuddeling, hvor Danske Tursejlere tog prisen.

Grossisten Palby Marine står bag Palby-prisen på 10.000 kroner, som blev uddelt på Boat Show 25. februar som et skulderklap og anerkendelse til en aktør, der gør en positiv forskel for bådbranchen.

Årets nominerede er Helsingør Sejlklub (for initiativet Sjælland Rundt Sailing Week), Danske Tursejlere (for deres evne til at samle tursejlerne) og Dansk Søredningsselskab (for at skabe sikkerhed og tryghed til søs).

Det er sejlerfolket selv, der via en afstemning bestemte, hvem der skal løbe med prisen, som tidligere er gået til Tempo Bådsalg og Hou Maritime Efterskole.

Og prisen gik til Danske Tursejlere.

I sin takketale på Boat Show gav Leif Nielsen fra Danske Tursejlere udtryk for at han opfattede tildelingen af årets Palby pris som en anerkendelse af, at Danske Tursejlere var på ret kurs mod det mål at være et naturligt samlingssted for danske tur- og fritidssejlere. 

Ligeledes udtrykte Leif Nielsen stor tak for kampen til Helsingør Sejlklub som er i gang med en revitalisering af Sjælland Rundt sejladsen med masser af aktiviteter også for tur- og fritidssejlere.

Dansk Søredningstjeneste gør en forskel

Om Dansk Søredningsselskab sagde Leif Nielsen, ”at DSRS yder en fantastisk indsats for at gøre sejlads i de indre danske farvande mere tryg og sikker. Gennem jeres snart 13 stationer og ca. 900 frivillige er i med til at gøre en forskel for alle brugere af havet”. 

Og med disse ord meddelte Leif Nielsen, at Danske Tursejlere ønskede at donere den check på 10.000 kr. som fulgte med Palby prisen til Dansk Søredningsselskab.

Denne gestus blev mødt med stående applaus af de omkring 350 udstillere, der var med til prisoverrækkelsen.

Boat Show i Frredericia starter igen på torsdag 2. marts kl. 12 og slutter søndag kl. 17.
 

content-loader
content-loader
content-loader