Gå til hoved-indhold
Tur
Hvem vil ikke gerne møde en sød sejlerpige, der kan styrer båden, mens man serverer hvidvin på en varm sommerdag? PR-foto

Danske Tursejlere fortæller om sommertur og sejlerdating og meget andet på Boat Show

Danske Tursejlere har i anledningen af deres 30-års jubilæum, valgt at fejre det med et ambitiøst program på standen i Hal E. Ud over sommertur for singler, kan du kan bl.a. møde den svenske Krydserklubben, og høre om mulighederne for at nyde skærgården.

Af Troels Lykke |

- Det bliver ikke kedeligt på Danske Tursejleres stand på Boat Show i Fredericia i de kommende to weekender. Tværtimod bliver der rig mulighed for at møde spændende maritime personligheder, og få inspiration til tursejlerlivet, siger Sune Abelgren Olsen fra Danske Tursejlere.

Danske Tursejlere har nemlig, i anledningen af organisationens 30-års jubilæum, valgt at fejre dette med et særdeles ambitiøst program på standen i Hal E.

Krydserklubben krydser sundet
Du kan bl.a. møde Danske Tursejleres populære søsterorganisation fra Sverige, Krydserklubben, og høre om mulighederne for at nyde den svenske skærgård under trygge forhold ved Krydserklubbens mange turbøjer.

Blærerøven kigger forbi
Der bliver også mulighed for at få en sludder med Mads Christensen, som kigger forbi Danske Tursejleres stand umiddelbart efter sit show på hovedscenen de to lørdage.

Her er der helt sikkert røverhistorier fra de syv have på menuen fra den erfarne sejler, som aldrig går af vejen for at levere en skarp holdning til stort set alt.

På togt med ligesindede
Du kan også møde de frivillige togtledere, som står i spidsen for Danske Tursejleres fire sommertogter.

Her kan man høre om hvor turene går hen, og lære togtlederne at kende. Du kan også møde en erfaren tursejler fra Marselisborg Sejlklub i form af Nicolas Munk-Rechnitzer, som vil fortælle om, hvad det vil sige at sejle på togt i trygger rammer med andre eventyrlystne tursejlere.

Nyt koncept ser dagens lys - Sommertogt for singler
Et af årets sommertogter bliver desuden et helt nyt og spændende koncept i form af et togt særligt for singler, som Danske Tursejlere og sejlerdating.dk laver i samarbejde.

Her handler det om fællesskab og eventyrlige naturoplevelser- og skulle kærligheden indfinde sig, er det bare et ekstra plus, men ikke togtets hovedformål. Begge fredage på Boat Show kan man møde sejlerdating.dk hos Danske Tursejlere og høre mere om sejlads for singler.

Drømmer du om at bo ombord?
Hvis ja, så er der også rig mulighed for at få svar på nogle af dine mange spørgsmål om alt fra isolering af båden til tøjvask, når Trine og Christian fra downsizerliv.dk også gæster Danske Tursejleres stand.

De to landkrabber rev for nyligt teltpælene op og flyttede ombord på en båd med deres teenagedreng i Marselisborg Havn. Den proces gav mange erfaringer, som de vil dele ud af på Boat Show.

Det bliver også muligt at møde Nordea Fonden, Friluftsrådet og Palby Fyn Cup på Danske Tursejleres stand, ligesom du kan høre om Projekt Blå Oplevelser begge søndage på den store scene.

Alt i alt er der lagt i ovnen til et mildest talt ambitiøst program hos Danske Tursejlere, når Boat Show Fredericia åbner dørene op de kommende to weekender.

Se hele Danske Tursejleres program og tider for aktiviteterne her:
dansketursejlere.dk/boatshow-2023/

content-loader
content-loader
content-loader