Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mads startede sin karriere i 1996 hos Bayliner Denmark. Foto: Princess Yachts Denmark ApS

Ny administrerende direktør for Princess Yachts Denmark ApS - 47-årige Mads Roepstorff udnævnes

Mads Roepstorff vil stå i spidsen for udviklingen og salg hos Princess Yachts Denmark ApS, der har egen marina i Greve.

 

Af Anna Brinch |

Mads Roepstorff, 47 år, vil stå i spidsen for udviklingen og salg hos Princess Yachts Denmark ApS, der har egen marina i Greve. Med en imponerende baggrund i en lignende stilling inden for ejendomsbranchen, men med et solidt bådhjerte, er Mads godt positioneret til at føre virksomheden til nye højder.

Teamet bag er glade 

Mads startede sin karriere i 1996 hos Bayliner Denmark (Engstrøm marine) og lærte alt om import og salg af nye både. Senere var det ejendomsbranchen, der kaldte som administrerende direktør for danbolig erhverv og projekt, og senest STAD Erhverv og projekt.

- Vi er overbeviste om, at Mads vil være en aktiv for vores team og bidrage med sin omfattende erfaring og ekspertise for at styrke vores position på det danske marked, siger Benny & Jessica Martinsson, ejere af Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark.

Kontorchef Shayda Mehran og serviceteamet er på plads og sidste ansættelser i salgsafdelingen pågår de næste uger, så vi er fuldtallige inden næste store udstilling i Düsseldorf til januar.

Mads Roepstorff kommenterede sin nye rolle med entusiasme:

- Jeg er meget glad for, at få muligheden for at føre Princess Yachts Denmark ApS ind i næste fase af dens vækst. Jeg ser frem til at arbejde med det talentfulde team og bygge videre på virksomhedens succeser.

Fokus er at forblive det mest attraktive servicehus inden for bådbranchen, med eget serviceteam til enhver opgave. Gruppen er stolte over at have et af de største reservedelslagere for Princess verden over. Passion, knowhow & service er nøgleordet og skal være det de næste mange år hos Princess Yachts Danmark.

content-loader
content-loader
content-loader