Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Jeff Beck og Ann-Marie Mohr skal i samarbejde lede KDY. Foto: KDY

Ann-Marie Mohr og Jeff Beck skal sammen stå i spidsen for KDY

Danmarks største sejlklub har fået ny ledelse efter Anders Myralf er trådt tilbage som direktør. Den nye, erfarne ledelse skal sikre, at det også i fremtiden er attraktivt at være medlem af KDY som såvel tur- som kapsejler.

Af Sara Sulkjær Hansen |

2.000 medlemmer og 80 både. Det er en stor klub, som Ann-Marie Mohr og Jeff Beck fremover skal stå i spidsen for - så stor, at Kongelig Dansk Yachtklub (KDY) nu har omstruktureret på ledelsesgangen, hvor både en ny administrerende direktør og en sportsdirektør fremover vil have til huse:

- Vores klub favner bredt og har mange aktivitetsområder, der kræver indsigt og meget bred viden. Jeg er af den overvisning, at vores nye struktur vil være til stor gavn for hverdagen i KDY, forklarer formand for KDY, Anne Sofie Munk-Hansen, i en pressemeddelelse.

Frivillighed er afgørende for Mohr

Som ny sportsdirektør vil Ann-Marie Mohr have ansvaret for hele den sportslige del af klubben. Med fokus på alt fra ungdomssejlads og udviklingen af den hele sejler til cruising, foling og kapsejladser er det en fordel for klubben at have en så dygtig og kvalificeret person som Ann-Marie Mohr, der kan løfte KDY til et nyt niveau indenfor flere områder:

Også hovedpersonen selv glæder sig til den nye udfordring:

- At få muligheden for at se alle KDY’s aktiviteter fra oven og skabe en rød tråd, synergi og synlighed for vores medlemmer er en opgave, jeg længe har set frem til. Frivillighed og involvering er en topprioritet, når aktiviteterne skal blomstre og oplevelsen af at være en del af noget større helt essentiel.

- Jeffs og mine kompetencer og viden om KDY’s hverdag er meget forskelligartede. Den langt større sammenhørighed mellem KDY’s aktiviteter og afdelinger vil helt sikkert komme medlemmerne til gode. Jeg glæder mig til at kunne dykke endnu dybere ned i udviklingen af aktiviteter til glæde for KDY’s medlemmer. Det bliver et fantastisk samarbejde.

Fra havnemester til direktør

Til at føre fanen videre som administrerende direktør for KDY er valget faldet på Jeff Beck. Beck er et velkendt ansigt i KDY, hvor han i flere år har været havnechef i Tuborg, hvor han har vist gode resultater.

Dermed kommer Jeff Beck med stor viden i rygsækken og indsigter omkring, hvordan KDY kan gøre det endnu fordelagtigt at være medlem, ligesom han skal fremtidssikrer klubben:

- Jeg er stolt, men samtidig meget ydmyg omkring den tillid, bestyrelsen har vist mig. Jeg ser frem til at bringe mine erfaringer og visioner i spil og fortsætte mit samarbejde med alle de dygtige medarbejdere.
Vi er Danmarks største sejlklub, og vi skal fortsætte med at gøre vores for at bevare det gode klubliv samt gøre KDY til en mere integreret del af sejlernes hverdag.

- Jeg ser frem til et tættere samarbejde med Ann-Marie og er overbevist om, at vi med vores fælles engagement og dedikation vil kunne opnå store resultater og fortsætte den positive udvikling af KDY til gavn for alle vores medlemmer, store som små.

En unik kombination

Det er et samarbejde, som også KDY's bestyrelse ser frem til at følge:

- Ann-Marie og Jeff er en unik kombination med mange gode visioner for fremtiden, påpeger formand Anne Sofie Munk-Hansen og understreger:

- Ann-Maries viden om udvikling af sejlsport og sejlere, at udvikle talenter mens vi beskytter bredden i sejlsport, komplementerer Jeffs kompetencer indenfor drift og udvikling af havnen samt fokus på at drive en medlemsorganisation, der servicerer medlemmerne, og hvor alle har gavn og glæde af deres medlemsskab. 

content-loader
content-loader
content-loader