Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Vær mere rummelig overfor de nye sejlere, siger sejler og foredragsholder Mads Christensen

Han er kendt som Blærerøven. Navnet er Mads Christensen, der nu bor i Italien 3 uger om måneden og en uge på sin 48 fods kulfiberbåd i Tuborg Havn. Han holdt foredrag foran flere hundrede tilskuere på Boat Show. Vi talte med den 57-årige hurtigsnakker bagefter.

Af Troels Lykke |

Mads Christensen talte bl.a. om forskellige sejlertyper foran propfyldte tilskuerpladser på Boat Show, lørdag i Fredericia. Han taler meget hurtig og folk klapper meget.

Han er selv en dygtig sejler gennem mange år. Nu bor han med udsigt over Comosøen tre uger om måneden, i øvrigt i samme by som den amerikanske skuespiller George Clooney, som han desværre ikke har mødt endnu, fortalte han til minbaad.dk før han gik på scenen.

Den ene uge om måneden bor han i sin 48 fods kulfiberbåd i Tuborg Havn, når han ser sine børn og er hjemme og holde foredrag, blandt andet til sejlerne.

Kan godt give fingeren til vilde motorbådssejlere

I interviewet, i toppen af artiklen, kommer han ind på at vi skal tage bedre imod de nye sejlere, vi skal være rummelige, men han kan stadig godt finde på at give fingeren til en norsk motorbåds-sejler, hvis han sejler tæt på og laver kæmpe bølger.

Om de nye sejlere vi skal have ind i sporten siger han.

- Alle vil sejle og alle kan sejle, vi skal bare tage godt imod dem, siger den altid Mads Christensen, der altid går med et Rolex-ur på hvert håndled.

content-loader
content-loader
content-loader