Gå til hoved-indhold
Udstyr
For fiskeentusiaster kan xHD3 open array-radarer prale af Auto Bird Gain og en forudindstillet fugletilstandsfunktion til at hjælpe med at lokalisere flokke af fugle ved vandoverfladen, hvilket ofte er en indikation af, hvor fiskene kan være.

Garmin lancerer GMR xHD3-seriens open array-radarer: Kommerciel kvalitet til fritidssejlere

Nye xHD3-radarer er Garmins første magnetronmodeller, der tilbyder scanningsgennemsnit, sammen med forbedret målstørrelsesbehandling og forbedrede ægte ekkospor. Den nye GMR xHD3 radarserie, der fås med 4, 12 eller 25 kW effekt.

Af Troels Lykke |

GMR™ xHD3-serien af open array-radarer kombinerer højopløsningsbilleder med den seneste platformteknologi til at levere nye niveauer af selvtillid, klarhed og ydeevne til både sejlere og lystfiskere.

Garmins første magnetronradarer – xHD3-serien inkorporerer scanningsgennemsnit, der hjælper med at filtrere havrod og interferens fra skærmen for at give sejlere forbedrede konsistente mål, fortæller Garmin i en pressemeddelelse.

Målstørrelsesbehandling anvender impulsudsendelser til at hjælpe med at optimere objektformer på skærmen for bedre forståelse på alle afstandsskalaer, og ekkospor viser et historisk "spor" af både på vandet og fjerner relativ bevægelsespåvirkning for hurtigt at identificere bevægelige mål og potentielle kollisionstrusler.

"Vi er glade for at bygge videre på grundlaget for vores tidligere open array-radarer og levere flere premium-funktioner, der vil appellere til søfolk af alle typer. Uanset om du sejler om natten, fisker offshore eller bare er ude for dagen, ser Garmins nye xHD3 open array-radarer vidt og bredt for at levere et utroligt klart billede af, hvad der er derude, maksimere situationsbevidsthed og give dig mere ro i sindet, hver gang du forlader kajen." –Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales.

Havet kalder

Den nye GMR xHD3 radarserie, der fås med 4, 12 eller 25 kW effekt, kan prale af en vindrating på 100 knob1, hvilket bringer vejrpræstationer i kommerciel kvalitet til fritidssejlere.

De højtydende 4'- eller 6'-antenner tilbyder nye niveauer af klarhed og ydeevne for søfolk, der sejler eller fisker offshore. Radarerne i xHD3-serien har rotationshastigheder på 24 og 48 o/min. for hurtige gentegningshastigheder med et detektionsområde, der strækker sig fra 20 meter op til 72 sømil (133 km.) for 4kW-modeller eller 96 sømil (177 km.) for 12- og 25kW-modeller.

For fiskeentusiaster kan xHD3 open array-radarer prale af Auto Bird Gain og en forudindstillet fugletilstandsfunktion til at hjælpe med at lokalisere flokke af fugle ved vandoverfladen, hvilket ofte er en indikation af, hvor fiskene kan være. Med sin støjsvage og pålidelige drift kan lystfiskere trolle vandoverfladen uden at forstyrre deres mål.

Navigation på vandet

Nat eller dag, tåget eller klart, sejlere kan krydse farvande med selvtillid takket være den dobbelte rækkevidde med overlejringsfunktion i GMR xHD3-serien, der giver mulighed for en enkelt antenne til at give delt skærmbillede side om side på en kompatibel kortplotter, med uafhængige indstillinger for både kort og lang rækkevidde.

En radaroverlejring kan også tilføjes oven på en kortvisning for tydeligt at se eventuelle forskelle mellem kortet og det, radaren ser2. Den nye serie giver også kunderne mulighed for at bruge vagtzonefunktionen på kompatible kortplottere. Når den er aktiveret, kan denne funktion advare sejlere, når et objekt kommer inden for et defineret område omkring fartøjet.

Fra 46.499 kr.

GMR xHD3 open array-radarerne er tilgængelige med vejledende udsalgspriser, der spænder fra DKK 46.499 til DKK 88.699. Besøg garmin.com/marine for at lære mere om Garmins fulde sortiment af marineelektronik.

4 kW versioner kræver ekstraudstyr (sælges separat) for en 100 knobs vindrating.

2 Kræver en kurssensor, sælges separat.

Related links

content-loader
content-loader
content-loader