Gå til hoved-indhold
Udstyr
Hjertmans tilbyder nu fri fragt af bådudstyr via en pakkeshop hos Jakob Jensens Bådeværft på Nordhavnen i København. Aftalen er indgået med værftsdirektør Morten Halkier PR-foto

Hjertmans.dk tilbyder nu fri fragt af bådudstyr til pakkeshop i København

Hjertmans Gruppen, der sælger bådudstyr i Norden med over 50 fysiske butikker fordelt i Norge, Sverige, Finland og Danmark, tilbyder nu også fri fragt af bådudstyr via en pakkeshop hos Jakob Jensens Bådeværft på Nordhavnen i København.

Af Troels Lykke |

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi har indgået en god aftale med Morten Halkier fra Jakob Jensen Bådværft i Nordhavn. Det betyder, at vores kunder i København og omegn nu tilbydes fri fragt, hvis de vælger at afhente deres bådudstyr hos Jakob Jensens Bådværft i Nordhavn, forklarer Anders Jessen fra Hjertmans.dk.

Nordhavnen i København gennemgår en spændende udvikling med nye havnearealer dedikeret til lystbåde, boliger og mere. Inden for en omkreds af fem kilometer fra værftet anslås der at ligge omkring 3000 lystbåde - det er derfor langt fra tilfældigt, at bådejerne netop her kan hente deres udstyr:

- Fragt er blevet ret dyrt og belaster også miljøet, men ved at sampakke og samsende én gang ugentligt fra vores weblager vil man kunne nedbringe denne belastning og lade kunderne afhente deres udstyr i et maritimt miljø i stedet for i en kedelig pakkeboks, forklarer Anders Jessen fra Hjertmans i Danmark.

Mange københavnere er desuden udelukkende cyklister. De kan nu nyde turen og få såvel motion som frisk luft, når de på cykel kan afhente deres bådudstyr fragtfrit i et dejligt maritimt miljø i Nordhavn.

To Hjertmans-butikker på vej

Den gratis fragtmulighed er ikke eneste nyhed hos Hjertmans. Også to nye butikker er på vej:

- Vi har planer om at etablere tre butikker i Danmark. Første skridt er allerede taget med åbningen af vores butik Hjertmans Dansk Marineudstyr i Kolding, som nu er fuldt oppe at køre med dedikerede medarbejdere og et ret velassorteret udstyrsudvalg.

- Som i alle Hjertmans butikker har kunderne også her mulighed for at bestille online og afhente fragtfrit, hvis varen ikke allerede er tilgængelig som en del af vores faste butikssortiment, forklarer Anders Jessen.

content-loader
content-loader
content-loader