Gå til hoved-indhold
Havne
Gratis båd i Hvalpsund, men måske skal der bruges en del penge for at gøre hende sejlklar? Båden er en Fjord 28, som er en udpræget turbåd, som er toprigget. Foto: Hvalpsund Havn

Gratis både går som varmt brød i Hvalpsund

De seneste dage har telefonerne ringet mere, end de plejer hos teknik- og miljøforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune. Der har været 2-300 henvendelser om de noget slidte både i Hvalpsund, der ligger i Limfjorden, nord for Skive.

Af Troels Lykke |

Vesthimmerlands Kommune er ganske enkelt blevet kimet ned, efter at kommunen i et opslag på Facebook meldte ud, at borgere nu kunne afhente fem efterladte sejlbåde ganske gratis. 

Vesthimmerlands Kommune skriver på facebook:

- Vi har et RIGTIG godt tilbud-

Igennem hele 2024 har vi forsøgt at finde ejerne til fem efterladte både i Hvalpsund. Det er IKKE lykkes og derfor kan de nu afhentes helt gratis på den gamle opliggerplads i Hvalpsund.

Der skal rettes henvendelse til Team Havn, Natur og Byrum i vores kommune, hvis man ønsker en af bådene. Nummeret er 99667359, hvor man også kan få flere oplysninger.

Alle både skal fjernes fra pladsen inden 1. december 2024

- Vi er blevet lagt ned, fortæller Allan Ritter (C), som er formand for teknik- og miljøudvalget i kommunen, og fortsætter: 

- Det gik jo helt i selvsving. Der er 200-300, der har haft ringet ind, skriver TV MidtVest.

Han fortæller, at der er lavet aftaler om afhentning af fire af de fem både. Den sidste er blevet reserveret af en, der lige får en chance for at kigge på den, inden han siger ja tak. 

Men Allan Ritter er dog ikke synderligt bekymret for, om man ender med at få afhændet båden. 

- Hvis han ikke siger ja, så står der jo masser i kø. Så jeg tænker, at vi har ret godt styr på det, siger Allan Ritter. 

Bådene har indtil nu ligget på den gamle oplæggerplads i Hvalpsund. Men det kommer de altså ikke til ret meget længere.

Kilde. TV MidtVest

content-loader
content-loader
content-loader