Gå til hoved-indhold
Udstyr
Toptex Boat Cover er lavet af 100% genanvendelig polypropylen, hvilket gør den til et bæredygtigt valg. Den er let og nem at håndtere alene, hvilket sparer både tid og energi. PR-foto
Udstyr
Toptex Boat Cove er lavet af endeløse fibertråde arrangeret i et mønster for maksimal styrke, ventilation og holdbarhed.

Åndbar og holdbar bådpressenning fra Toptex Boat Cover skabt i genanvendelig polypropylen

Den miljørigtige, lette og støjsvage Toptex Boat Cover er en bådpresenning, der forhindrer skimmelsvamp, da den er designet til at ånde, lover forhandleren Hjertmans.dk. For at sikre en effektiv vandafledning skal presenningen sættes stramt og have en hældning på mindst 30°, helst 45°.

Af Troels Lykke |

Boat Cover holder din båd tør og beskyttet mod fugtskader, selv under de mest udfordrende vejrforhold. Derudover er den støjsvag og rasler ikke i vinden, hvilket reducerer risikoen for, at den blæser fra hinanden.

Denne bådpresenning er lavet af 100% genanvendelig polypropylen, hvilket gør den til et bæredygtigt valg. Den er let og nem at håndtere alene, hvilket sparer både tid og energi.

Med sin holdbare konstruktion og tre års garanti er Boat Cover en omkostningseffektiv investering, der beskytter din båd i mange år, lover Hjertmans.dk

Nem tilpasning og optimal vandafledning

Toptex Boat Cover er designet til nemt at kunne tilpasses din båds specifikke dimensioner. Du kan skære eller splejse presenningen for en perfekt pasform.

For at sikre en effektiv vandafledning skal presenningen strækkes ordentligt og have en hældning på mindst 30°, helst 45°. Den fnugbeklædte overflade gør det nemt at fastgøre Velcro-stropper, hvilket letter forankring og justering.

Toptex Boat Cove er lavet af endeløse fibertråde arrangeret i et mønster for maksimal styrke, ventilation og holdbarhed. Resultatet er en presenning, der både beskytter bedre og holder længere.

Fås i flere størrelser, glem ikke det nødvendige tilbehør Velcro , vægtsæk og gummirem. 

Toptex Blue Cover i målet 5 x8 meter, koster fra 1.295 uden fittings, oplyser Hjertmans.dk.

content-loader
content-loader
content-loader