Gå til hoved-indhold
Tur
Fransk Polynesien er det ultimative tropiske sejlerparadis med azurblåt vand, fortryllende øer, billedskønne laguner og lokal kultur, der skaber rammerne for minder for livet. Fire uger koster fra 30.995 til 33.995 kr. uden flyrejse. PR-foto

Watergames og SeaBySail tilbyder sejlerferie i Fransk Polynesien, hvor du også kan tage duelighedsbevis

Watergames og SeaBySail indgår samarbejde om sejlereventyr på en Hanse 540e eller 46-fods Bavaria Cruiser. Med det nye samarbejde kan danske fritidssejlere lære at sejle samtidig med, at de oplever et fantastisk sejlereventyr i Fransk Polynesien. Gæsterne bor ombord, med danske skippere.

Af Troels Lykke |

Watergames vil stå for den teoretiske undervisning ved fysiske kurser i Danmark og e-learning ombord, mens SeaBySail vil varetage den praktiske undervisning kombineret med en fantastisk sejlerferie på deres to moderne sejlbåde i Fransk Polynesien.  

SeaBySail er skabt med det formål at gøre sejlads og sejlerferie i Fransk Polynesien tilgængelig for helt almindelige danske sejlere og alle andre sejladsinteresserede.

- Fransk Polynesien er det ultimative tropiske sejlerparadis med azurblåt vand, fortryllende øer, billedskønne laguner og lokal kultur, der skaber rammerne for minder for livet. Indtil nu har drømmen krævet, at man selv tager turen halvvejs rundt om jorden, med alt hvad det kræver af båd, udstyr, viden, færdigheder og mulighed for at rive mindst to år ud af kalenderen. Det er nu ændret med SeaBySail og vores samarbejde med Watergames, forklarer Jakob Rylander Holdt-Simonsen, direktør i danske SeaBySail til minbaad.dk.

Watergames er Danmarks største private sejlerskole med fysiske kurser i hele landet og en bred vifte af e-learning kurser til online selvstudie. Martin Tristan Clemmesen, der er leder og ejer af Watergames, fortæller: 

”Vi giver mennesker den viden og de færdigheder, de skal bruge, for at realisere deres sejlereventyr. Vi elsker at sejle i Danmark og Skandinavien, men vi er meget glade for, at vi gennem samarbejdet med SeaBySail, nu også kan tilbyde danske sejlere sejlundervisning og sejloplevelser i Fransk Polynesien, der for mange er indbegrebet af sejlereventyr.”  

Tilbyder sejltræning, sejlads, dykning og familiesejlads

SeaBySail tilbyder en bred vifte af sejlerrejser til forskellige dele af Fransk Polynesien med fokus på henholdsvis sejltræning, sejlads og dykning samt familiesejlads.

Sejlerrejserne er alle af fire ugers varighed. Rejserne er tilgængelige for alle med og uden sejlerfaring, og kan bookes som familie eller som enkeltperson.

Gæsterne bor ombord på én af de to både, enten en Hanse 540e eller en Bavaria 46, som sejler med danske skippere. SeaBySail tilbyder hjælp og rådgivning på dansk både før og under sejlerrejsen. SeaBySail er medlem af rejsegarantifonden.

Watergames tilbyder intensive kurser for fritidssejlere fra deres sejlcentre i København, Århus, Aalborg og Middelfart samt en lang række pop-up lokationer. De fleste teoretiske kurser udbydes også som e-learning for online selvstudie, på det tidspunkt og i det tempo, der passer den enkelte.  

Pris for fire uger

Prisen per person for 4 uger koster mellem 30.995 til 33.995 kr. afhængig af rejsetypen/konceptet.
Indkvartering på en af vores to sejlbåde i Fransk Polynesien i fire uger 
2 sejladskurser inkluderet: 
Søsikkerhedskursus: Teori og praksis inkl. mand-over-bord øvelser* 
Duelighedsbevis-teori: Havets kørekort (online selvstudie)** 
Proviant ombord (ekskl. alkohol, sodavand, slik og lign. “luksusvarer”) 
Havnepenge, diesel og benzin til båd og dinghy 
Besøg ved flere forskellige ankerbugter i magiske omgivelser  
Udflugter til dykker- og snorkelspots og mulighed for udflugter til seværdigheder  
Dykker- og vandsportsudstyr ombord 
Sengelinned og håndklæde ombord  
Certificeret og godkendt redningsvest.
Dertil skal du selv betale for:
Flybilletter til på- og afmønstringsdestination
ESTA/ETA ved nellemlanding i USA/Canada
Ulykkes - og dykkerforsikring

Sejlerrejser til Fransk Polynesien med eller uden sejlundervisning bookes her: www.seabysail.dk. 

Watergames mange sejlerkurser ses på www.watergames.dk.  

content-loader
content-loader
content-loader